HAPPY MAY DAY

5/01/2018 09:10:00 AM

Assalamualaikum wbt ..


Selamat pagi semua. Selamat bercuti buat semua. Selamat hari buruh. Sekejap je kan dah masuk bulan Mei. Dan tak lama lagi nak berpuasa. InsyaAllah.
Plan ke mana cuti hari ini? Sis hari ini banyak agenda nak di selesaikan bersama Suami. Moga Allah permudahkan urusan kami dan juga urusan kamu semua ya.
Hati-hati di jalanan, dan hargailah masa bersama mereka yang tersayang ..


!4 hari lagi menuju Ramadhan.
Moga Allah sampaikan kami semua ke Ramadhan dan kurniakan kami semua kesihatan yang baik dan di permudahkan semua urusan menjelang Ramadhan. 
Aamiinn..
Take care semua.






P/S: Harapnya hari ini jalan tak jem dan tidak hujan..aamiinn..


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. assalamualaikum lin...selamat bercuti lin...kita kat rumah ni mana boleh nak cuti kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Maa @Maszull.. Selamat menjaga cucu Maaa...

      Delete
  2. selamat bercuti dan selamat hari pekerja sis lin =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii @Farah ...Hepi working Tuesday ...

      Delete
  3. selamat bercuti kak.. may bulan saya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bekerja @Hernee..Waaa besday diaa yaaa

      Delete
  4. Happy labour day.
    Harini ciksue lepak di rumah je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hepi working today @Suhailah ...

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.