TUDUNG THE SELAMAH VIRAL JADI REBUTAN

5/31/2018 04:21:00 PM

TUDUNG THE SELAMAH VIRAL JADI REBUTAN | Pernah dengar nama tudung ni? Theselamah by Qasgallery. Kalau peminat bawal mesti tau punya. Sebabnya baru-baru viral pelanggan-pelanggan mereka duk merebut keluaran terbaru mereka yang dinamakan Bawal Arisa. Bawal Arisa menjadi rebutan peminat bawal baru-baru ini di sebabkan corak, kualiti kain dan juga keselesaan memakainya.

Kainnya dari Japanese Chiffon yang sangat lembut tapi bila pakai, korang tidaklah merungut tudungnya lembik dan muncung tu tak betul, sebabnya, ianya sangat mudah di bentuk. Tak percaya, kena beli dan cuba. Coraknya pulak ada pelbagai warna dan design. Sis kalau tengok, boleh meroyan uii. Rambang biji mato den nengok. 
Warnanya semua lembut-lembut, sesuai di padan dengan baju dengan apa juga warna. Dan yang paling best sekali, tidak mudah renyuk.
Tang renyuk dan senang di bentuk, aset utama kalau Sis beli bawal, kalau tak nanti, masa nak pakai, memang memekik kang hahaha. Sudahnya sarung tudung siap pakai hahaha. Suami Sis faham sangat dah!


Jahitannya sangat kemas. Bidangnya pulak 48 (app.110cm), besarkan? 
Sangat sesuai untuk muslimah. Dan tidak jarang (ikut pada warna).


Ini antara tiga pilihan yang Sis ada. Korang boleh pilih macam-macam warna dan corak.
Harga tengah promosi raya ni sehelai rm20, korang beli 3 helai rm50 .
Dapat percuma sampul raya lagi hehe.


Serba salah nak minta selpie hahaha. Sis ko ni dah le tak reti nak selpie, jadi layankan aje gambo yang separuh ni ya hahahaha. Kang sibuklah korang tanya macam mana rupa bila pakaikan..hahaha.
Belilah, memang sedap pakai, senang di bentuk dan yang paling best tidak renyuk! Berkali-kali Sis nak kata TIDAK MUDAH RENYUK! hahahaha
Lepas ni nak pilih lagi corak yang ada hehehe.
Korang boleh beli on9 juga atau datang ke bazar-bazar yang tengah berlangsung sempena Raya ni, harga pun sama juga.


JUALAN SEMPENA AIDILFITRI 2018
.
Bazar Raya MS Downtown Parit Raja
MS Downtown Parit Raja,Batu Pahat,Johor (Belakang BSN)
Lot No 7 (khemah kecik) & Lot No 15 (Khemah Besar)
19 Mei - Malam Raya
4 Petang - 12 Tengah Malam
.
Bazar Raya Aidilfitri Kota Tinggi
Jalan Niaga 6, Kota Tinggi, Johor
Lot No 76 (Sebaris Bang Cabin berhadapan Restoran Li Eu)
19 Mei - Malam Raya
2 Petang - 12 Tengah Malam
.
Atau 

FaceBook : Theselamah
Instagram : THESELAMAH

Selamat membeli belah hehehe. 





P/S: Sebelum ni Aidijuma, sekarang Theselamah pulak hehehe. 


12 Comments

  1. assalamualaikum lin...wah !! soping tudung raya ke ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shopping tak shopping le Mama @Maszull, orang dah bagi kita belasah jee hahahaa

      Delete
  2. Kite perati je bazar kat kota ni pasang banner theselamah ni sis lin.mood terjah bazar belom sampai lagi.memang nampak theselamah ni tetiap tahun ada kat bazar kota ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann @Julia, Sis dah jadi tersuka pakai bawal dia, senang nak pakai dan pling best tak mudah renyuk...

      Delete
  3. murah sis offer tu.cantik-cantik pulak tu.tapi kenapa takde kat jb.huhu.. tang bidang 48 tu besar sikit kalo saya pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee @MarMansor, kat Jb skrg tgh ada kat Bazar Kota, banyak pilihan..hehehe

      Delete
  4. macam best jek kainnya.. next time blh try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan macam lagi, tapi memang best @Hernee hehehe sila beli banyak-banyak..

      Delete
  5. Kat kota ada?? hadoiii...ni yang rasa nak ber selamah jugak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lee adaa @SitiRohaida, sila borong ya..hahahaha

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe @Farahain, orang sponsor kita bedal aje hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com