Thursday, June 14, 2018

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2018/1439H

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2018/1439H | Diam tak diam, setelah sebulan berpuasa, esok kita akan menyambut Syawal, ALHAMDULILAH!. Jika Allah panjangkan umur, sama-sama kita dapat menyambutnya esok. Dan mungkin waktu ini semua tengah sibuk menyiapkan persiapan juadah hari raya dan bersiap-siap mencantikkan rumah, dan juga mungkin ada yang sedang menuju perjalanan balik kampung. Hati-hati ya semua memandu. Ikut lorong yang betul awasi jarak pemanduan dan kalau mengantuk, berhenti dan berehat ya. Jangan memaksa mata tu, bahaya datangnya nanti. 

Di kesempatan ini, sebelum Sis bercuti dari menulis dalam seminggu berhari raya, Sis ingin mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua pembaca Sis. 
Mohon maaf dari Sis jika ada penulisan Sis yang menyentuh, menyakiti dan ada yang berkecil hati, Sis mohon maaf. 
Moga kalian semua bergembira bersama keluarga tersayang dan hari raya kali ini meriah dan penuh bermakna untuk di abadikan bersama insan-insan tersayang. 



Ketika langkahku membekas lara.
Kataku merangkai dusta.
Laku tingkahku menoreh luka.
Dari jeritan lubuk hatiku yang terdalam, kumohonkan maaf atas segala ucapku.
Taqabalallahu minna wa minkum.
Minal aidzin wal faizin, mohon maaf lahir dan batin





"Tidak ada manusia yang sempurna, begitu juga saya ada banyak salah dan dosa, minal aidin walfaizin mohon maaf lahir dan batin sekeluarga"

Dari AKU Sis Lin ..







P/S: Sedih pulak nak tinggallkan Ramadhan huhuhu :( ..


22 comments:

  1. Raya naik beskal ke?
    Hehehhe... Salam Aidilfitri Lin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa bila nak sampainya uiii..
      Selamat hari raya Kak @Seri ..

      Delete
  2. Assalamualaikum lin...selamat hari raya n maaf segala salah silap yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam , selamat hari raya Mama @Maszull ..

      Delete
  3. Salam lebaran lin... Maaf zahir batin... Lama x beraya ngan ko n org2 jb kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga @Retna, kannn mai le datang JB ..

      Delete
  4. selamat hari raya sis lin! update, update..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya @Sunah ..tungguuu

      Delete
  5. selamat hari raya..baru nak wish..hahahaha..jangan lupa duit raya eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya @SitiRohaida..mai dtg rumah sebelum duit raya habis hahaha

      Delete
  6. selamat hari raya sis lin sekeluarga.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya, sis Lin!

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir dan Batin juga Kak Lin! - dari Mak Lin sekeluarga (www.ceritamak.com)

    ReplyDelete
  9. salam aidilfitri sis lin!!

    ReplyDelete
  10. moga kita berpeluang jumpa Ramadan next year amin :') selamat hari raya kak lin! Maaf zahir batin :)

    p/s: jemput join segmen blog saya kak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaamiinn...Selamat hari raya @Sayidah ..

      Delete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com