DESARU COAST ADVENTURE WATER PARK

7/16/2018 09:03:00 AM

DESARU COAST ADVENTURE WATER PARK | Taman tema air di Desaru akan di buka secara rasminya pada 19hb Julai 2018. Tempah tiket korang sekarang! Beli secara online dan dapatkan harga tiket promosi all in per-entry sempena hari pembukaan. 

Dewasa rm75
Kanak-kanak & warga tua (60+) rm56

Tempah tiket sekarang di SINI 

Di buka : Dari jam 10am hingga 6pm. 

BUKA : Khamis | Jumaat | Sabtu | Ahad
TUTUP : Isnin | Selasa | Rabu







Taman tema untuk semua peringkat umur .


Korang boleh tengok di Rides and Attractions untuk lihat semua aktiviti dan permainan air yang di sediakan .


Korang klik Eat and Shop untuk lihat kemudahan kedai makan yang terdapat di dalamnya . 


Korang klik Facilities semua kemudahan yang di sediakan. 


Bertempat di :

Desaru Coast Adventure Water Park 
No. 14, Jalan Damai, Desaru, 81930 Bandar Penawar, Johor
Phone: 03-2203 9696

Website: Desaru Coast 

'Set against the backdrop of a traditional Malaysian fishing village, Desaru Coast Adventure Waterpark is home to unique rides including the first-ever water coaster in the region and the largest wave pool in Southeast Asia!'






P/S: Sis tak suka mandi manda ni, tapi yang ini Sis macam excited pulak nak pergi. Hehehe 


You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. kalau ada anak2 kecil, seronok kan pergi sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ini takde anak pun syok ni @Sunah, jomm laaa Sunah kita pergi hehehe

      Delete
  2. hai , kanak2 ribena ni exciteddd betulll haih..kite suka betull water park lagi2 yg adventure.. 😍😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommm @Farahain, kita gi sesama okay heheheh

      Delete
  3. Replies
    1. Jejommms le kitaa @SitiRohaida hehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Sangat cantik @Ejulz.. memang kalau Desaru tempat dia cantik-cantik..

      Delete
  5. mcm best je..anak2 mesti suka..InsyaAllah klo de rezeki boleh bawa 1 family g sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah @Siti Suziana, ada rezki anak-anak tu sampailah, anak-anak mest suka..

      Delete
  6. Bestnyaaa . . Nmpk mcm ada2 adventure jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye semua ada, apalagi, silalah beli tiket dan enjoy ya @Unknown hehehe

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.