TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

7/19/2018 08:39:00 AM

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK | Teamwork is the collaborative effort of a team to achieve a common goal or to complete a task in the most effective and efficient way.

"Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success." – Henry Ford

“Find a group of people who challenge and inspire you, spend a lot of time with them, and it will change your life.” – Amy Poehler




“You need to be aware of what others are doing, applaud their efforts, acknowledge their successes, and encourage them in their pursuits. When we all help one another, everybody wins.” – Jim Stovall







You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. wahhhh kerlass ayatt sis.. i liokeee..gitewwww..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn me too, i loike @Farahain..hehehe

      Delete
  2. betul, bak kata pepatah bersatu kita teguh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bercerai habis semuanya runtuh , kann @Farhanna...

      Delete
  3. kalau pergi cepat dan jauh lagi bagus..


    dapat kedua-duanya sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, mudah-mudahan @Blogger Hanafi..

      Delete
  4. Nak carilah beskal yang boleh naik ramai orang tu.
    Nak beli kereta baru yang ada 7 seaters dah tak best sbb akan kena SST nanti .. ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah Tuan @Hasrul ni ada-ada je tau, cepat beli Tuan, nak bel roger saya ye..*wink wink*

      Delete
  5. teamwork memang penting.kesefahaman & toleransi bersama.
    Janji Kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann @Mar, apa yang penting? Kerjasama...

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.