WORDLESS WEDNESDAY - BIG BITES CAFE

10/03/2018 08:37:00 AM

#WordlessWednesday 












P/S: Pertama kali masuk Big Bites Cafe ni, dan mencuba americano ais dia..perghh ada umph! Dan juga orderlah crepe durian musang king kata, walaupun mahai, tapi sedap tak tau nak kata apa, nikmat rasa crepe durian tu, masyaallah..tak terkata dek mulut, sedap sangat! Korang boleh cuba. Di mana? Google aje, Big Btes Cafe Johor ya :) ..


You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. fuyooo...terkesan dek tekak i sekarang ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha nanti jom kita lepak sana @Rohaida hehehe

      Delete
  2. Nasib jauh.. klu tak makin bambam ako hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah aku doakan ko kena posting ke JB @Retna hahahaha

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.