WORDLESS WEDNESDAY - LALA FACE PAINTING

11/07/2018 08:09:00 AM

#WorldlessWednesday 















P/S: Thank You Zulina dari Lala Face Painting . Moga terus maju dan bisnesnya makin berkembang ke serata Malaysia .. Korang kalau nak khidmat melukis macam ni, boleh ke laman web Lala Face Painting di bawah ni ya . 
Follow Facebook Pages : Lala Page Painting
Call : 013-784 3167


You Might Also Like

16 Comments

  1. Sis, bukan zulina la nama dia.. tapi Qila.. zulina tu nama IG orang lain yg anak2 dia diconteng muka..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yo laa salah tulis pulak hahahaha @Sunah..marah dak Qila hahaha

      Delete
  2. ngeri tengok muka ain...dah macam real dahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, itu face painting scary @Rohaida ...

      Delete
  3. muka sunah pun scary jugak.. garang jadinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, ko bayangkan dia berdua balik bawak kereta memalam @Dilah hahahaha

      Delete
  4. Gambar 2 tu Ain buat muka ghairah ko 😁😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakaah kann Kak @Seri, hahahaha ghairah stim tapi berhantuu hahahahaha

      Delete
  5. assalamualaikum lin...wowww...takutnya tengok...hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Maszull..
      Ye Maa seram sokmo nengok hahahah hantu suzanna hahaha

      Delete
  6. hahahahha kalo tengok lagi gambo2 ni tergelak kuat aku sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, tengok muka ko @Sunah, lagi gelak kuat! Teringat gambo spek mata masa drive dan juga gaya @Farahain bercerita bila tiba traffic light kakakakakah!

      Delete
  7. hahahahahha.. saje tanya , yang pakai tudung merah menyala tuhh, single lagi ke? nampak cun betul wpun muka terluka. hahahhahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah bongekk punya soalan @Farahain..tapi nak jawab juga..sekarang dia dah available tapi crush belum comfirm lagi hahahahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com