Hampeh Menunggu Kau!!!!

Salam semua...
Aduhhh macam menunggu buah durian gugur je tau, hrni ntah kenapa dok sakan pg td YM tup tup, mati lak offline, ingat kan ke streamyx le bt hal kan, so call le 100, x pasal2 kan, streamyx jgk le yg kena..hahahaha maaf le...
So ptg td org TM repair tu dtg, check punya check hahahahahah modem aku le yg dh kondem, adeiii malu nye weiiii, ha skrg dh oke, kena tkr le yg lama balik, yg Aztech wireless tu dok pi nk hntr repair tp ingat nk simpan je le, Lin nk gi TmPoint je dftar wireless nye kan, abs cite..
Lepas ni dh boleh tenet sampai lebam..hahahahaha..ehem ehemm ada yg windu aku x hrni? wakakakakakah


P/S: Baru 1hr x tenet ishhh macam2 cite dok terlepas ek....issh isshh isshhh...


1 comment:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.