Hari Isnin eh? hoyeeeee


Salam semua...

Isnin? betul ke hrni hari Isnin? eh? yeah yeah, hrni hubby balik, now hubby tgh otw drive thru balik JB dr Trengganu, dh dekat seminggu hubby outsation, rindu sama dia mau peluk2 cium2..hehehhe so what? eh laki aku, aku punya suke le..bweekkk. :p
Ishhh tgh dok fikir nk masak apa ni, any idea? pening kepala le hari2 mau fikir nak masak apa yek, huhuhu apalagi yg Chef2 tu semua, mau x botak kepala nk fikir menu baru je...adeii siann.
*ptut ramai Chef xde rambut ek..hehehe



P/S: Selalunya masak campak2 je yg sedap, owang kata lauk 'bidan terjun' hehehehe
Janji konyanggg ..

Hari Isnin eh? hoyeeeee Hari Isnin eh? hoyeeeee Reviewed by Sis Lin on Monday, April 05, 2010 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.