Menu hari Isnin


Salam semua...

Ha ko, skli malas2 dok fikir2 nk masak apa, skli siap menu nya..kekekeke ngencesssss gitu!
Sebenarnya mmg dh x tahu nak masak apa, tp sbb hubby dh otw balik td, tup2 keRAJINan tu melonjak plk turun padang dapur hehehe tp menu simple touch cooking jek..
Ok le malas nk tulis byk2 ni, masih byk keje nak di siapkan, walaupun hrni ada *bibik* kemas rumah, tp keje rutin tetap kena bt sendiri okay!..

Menu : dr kanan ke kiri..
1-telur dadar goreng.
2-asam pedas ikan merah *kosong je xde bendi huhuhu
3-sambal asam belacan *pencecah ulam.
4-kangkung belacan.
5-jantung pisang rebus.
6-ulam raja & timun.
7-ikan pekasam *semalam punya..hehehehehe
**suasana belakang tu kowang abaikan le,tgk yg atas meja je yek...


P/S: jemput makan..sila2 tengok aje ler..hahahahahaa

Menu hari Isnin Menu hari Isnin Reviewed by Sis Lin on Monday, April 05, 2010 Rating: 5

3 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.