Jemputan Tahlil - Esok

Salam semua... Dijemput semua beramai2 bagi menjayakan majlis Tahlil yang akan di adakan pada:- Tarikh : Sabtu 28hb Feb 2009. Tempat : N...
- Friday, February 27, 2009
Jemputan Tahlil - Esok Jemputan Tahlil - Esok Reviewed by Sis Lin on Friday, February 27, 2009 Rating: 5

Dari Fiza Nordin untuk Lin

Salam semua... Maaf bebanyak ye Fiza , keh3..baru ni la Lin nk tepek gift dari Fiza ni, masa tu bz dgn sakit tangan, ingat2 lupa, Fiza dtg ...
- Friday, February 27, 2009
Dari Fiza Nordin untuk Lin Dari Fiza Nordin untuk Lin Reviewed by Sis Lin on Friday, February 27, 2009 Rating: 5

Wah! Pelangi petang

Salam semua... Sungguh menakjubkan, ye la, bknnye 'jakun' tp belum pernah lagi nampak pelangi tiba2 muncul betul2 depan rumah Li...
- Thursday, February 26, 2009
Wah! Pelangi petang Wah! Pelangi petang Reviewed by Sis Lin on Thursday, February 26, 2009 Rating: 5

Kenapa lak nih? Adeh sakit!!

Salam semua... Adehh gatal nye, garu punye garu jd bengkak, eh! nape lak ni, tiba2 ni rase bisa, arghhh tolong! sakit nye! sabo, sabo, dial...
- Wednesday, February 25, 2009
Kenapa lak nih? Adeh sakit!! Kenapa lak nih? Adeh sakit!! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 25, 2009 Rating: 5

Arghhh! Buhsan!Bowink!Tensen!

Salam semua... Sori..tahap kebosanan, keboringan, ketensionan, melanda...tak tau nak cakap camne no idea.. So sori, jangan banyak tany...
- Tuesday, February 24, 2009
Arghhh! Buhsan!Bowink!Tensen! Arghhh! Buhsan!Bowink!Tensen! Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 24, 2009 Rating: 5

Pernah makan 'Nasi Kuning'?

Salam semua... Arrghhhh...semalam hari yg membosankn dan hari yg tension sangat, tak tau la kenapa, sejak 2 menjak ni x de air je kt Buki...
- Tuesday, February 24, 2009
Pernah makan 'Nasi Kuning'? Pernah makan 'Nasi Kuning'? Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 24, 2009 Rating: 5

Award dr Mak Buyung?

Salam semua... Hahahaha, ape? sape Mak Buyung? o sapa lg kalau bkn si cntik manis Kika tu, dia tgh sarat mengandung ank yg sulung skrg, d...
- Monday, February 23, 2009
Award dr Mak Buyung? Award dr Mak Buyung? Reviewed by Sis Lin on Monday, February 23, 2009 Rating: 5

Award dn Award

Terima kasih bt Anatahir di atas anugerah award ni, 'Your home Superb too'..keh3..Thx ya, ha klu korang k jgk pi kenalan2 dgn dia ...
- Sunday, February 22, 2009
Award dn Award Award dn Award Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 22, 2009 Rating: 5

Upin/Ipin punye pasal la..

Salam semua... Ha ini angkara Upin / Ipin punye hal la, hrni Lin jd kelam kabut makan di btnye, pg td 7.30am hntr Amat gi sekolah ada latiha...
- Saturday, February 21, 2009
Upin/Ipin punye pasal la.. Upin/Ipin punye pasal la.. Reviewed by Sis Lin on Saturday, February 21, 2009 Rating: 5

Eh!Korang pun hantu jgk tau!keh3

Salam semua... Ha hrni Lin nak kongsi cerita jenis2 hantu pada masa sekarang..keh3..bukan nye ape, kot2 kalau korang terserempak dgn hant...
- Friday, February 20, 2009
Eh!Korang pun hantu jgk tau!keh3 Eh!Korang pun hantu jgk tau!keh3 Reviewed by Sis Lin on Friday, February 20, 2009 Rating: 5

Surat Reject dr Isteri!!

Salam semua.. Ha ingat lagi x dgn en3 Lin bertajuk 'surat rasmi nak kawin lagi' dr suami tu? keh3, Lin ada mintak tolong Cik Lawa to...
- Thursday, February 19, 2009
Surat Reject dr Isteri!! Surat Reject dr Isteri!! Reviewed by Sis Lin on Thursday, February 19, 2009 Rating: 5

'Selamat Hari Jadi MAK'

Salam semua... Hari ini 19hb Feb..oleh itu hari ini adalah hari jadi mak Lin yg tercinta yg ke 52thn, sememang nye tiap2 tahun harijadi mak...
- Thursday, February 19, 2009
'Selamat Hari Jadi MAK' 'Selamat Hari Jadi MAK' Reviewed by Sis Lin on Thursday, February 19, 2009 Rating: 5

Surat Rasmi Nak Kawin Lagi?

Salam semua... Pagi ni Lin dpat email dr seorang kawan, tajuk email tu agak pelik sikit, biar x betul ni, ok meh kita baca sama yer...keh3 ...
- Wednesday, February 18, 2009
Surat Rasmi Nak Kawin Lagi? Surat Rasmi Nak Kawin Lagi? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 18, 2009 Rating: 5

18sx-Dia buat 'keje' pulak!

Salam semua... Opss..sori sori..nak cerita sikit...keh3, adik2 tutup telinga yer,keh3..ntah apa kena dgn kucing Lin tu, meow meow je dari s...
- Tuesday, February 17, 2009
18sx-Dia buat 'keje' pulak! 18sx-Dia buat 'keje' pulak! Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 17, 2009 Rating: 5

Mee Pangsit! bukan Pelesit ok!

Salam semua... Mee Pangsit? ye la, nape? x pernah dengar ke? pelik kan namanye, memang pun, mee ni asal dari Indon, klu kita di M'sia n...
- Monday, February 16, 2009
Mee Pangsit! bukan Pelesit ok! Mee Pangsit! bukan Pelesit ok! Reviewed by Sis Lin on Monday, February 16, 2009 Rating: 5

X sangka dapat bunga!!!

Salam semua... Semalam 14hb Feb, Hari orang2 yang tertentu menyambut nye, iaitu hari 'Valentine's Day'..bg Lin mmg x pernah ...
- Sunday, February 15, 2009
X sangka dapat bunga!!! X sangka dapat bunga!!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 15, 2009 Rating: 5

Air x de!! Makan luar aje!

Salam semua... Menciii!!! X de karen la, x de air la, nape la sejak2 ni kt Bukit Indah x de air ni, tp x de la terus menerus cam kt Sedena...
- Friday, February 13, 2009
Air x de!! Makan luar aje! Air x de!! Makan luar aje! Reviewed by Sis Lin on Friday, February 13, 2009 Rating: 5

Kad Jemputan 'CEMUT'.

Salam semua... Pon Pon Pon...posmen dtg, ada surat register Lin la, tp ada satu ni surat utk Lin, tgk setem dtg dr Kuala Terengganu, o dh ...
- Wednesday, February 11, 2009
Kad Jemputan 'CEMUT'. Kad Jemputan 'CEMUT'. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 11, 2009 Rating: 5

Laksa Johor Linn..

Salam semua... Blurpp..he3, kenyang nye la hrni, cmne la nk diet ni adehhh, lps je blk dr uma Kasawari tu, kita org terus gerak ke rumah...
- Monday, February 09, 2009
Laksa Johor Linn.. Laksa Johor Linn.. Reviewed by Sis Lin on Monday, February 09, 2009 Rating: 5

"Selamat Pengantin Lama".

Salam semua... 'Selamat Penganti Lama'..keh3, nape? x prcaya ke? iye.. si Kasawari dan Linda la tu, hrni mmg dh berjanji dgn Kasaw...
- Monday, February 09, 2009
"Selamat Pengantin Lama". "Selamat Pengantin Lama". Reviewed by Sis Lin on Monday, February 09, 2009 Rating: 5

Geramnye Mak Long..!!

Salam semua... EE geramnye Mak Long tgk ko Azza uii..sampai nngis di keje kn dgn Lin td, yg tu ank sedara Lin, namanye Nur Azzarina, cam na...
- Sunday, February 08, 2009
Geramnye Mak Long..!! Geramnye Mak Long..!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 08, 2009 Rating: 5

3 Bujang Teruna.

Salam semua... Ada sapa2 nk berkenalan?? Sila isi borang dulu yer...keh3, Cute2 je kan, dr kiri: Ammar, Ridzuan, Aiman, yg Ammar&Aiman ...
- Sunday, February 08, 2009
3 Bujang Teruna. 3 Bujang Teruna. Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 08, 2009 Rating: 5

Kau lah KAWAN ku...

Salam semua... Terima kasih As-MyNurKasih. ..org jauh tu dr New Zealand dtg nye, hntr guna belon...keh3, lama dh award ni dok bertapa dlm f...
- Sunday, February 08, 2009
Kau lah KAWAN ku... Kau lah KAWAN ku... Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 08, 2009 Rating: 5

Award yg bersawang..keh3

Salam semua... Keh3..maaf la pd tuan punye anugerah ni Cik Mat Gebu ,sbb bru ni la Lin nk masukkn dlm en3, tp belum gile lg cam dlm award ...
- Sunday, February 08, 2009
Award yg bersawang..keh3 Award yg bersawang..keh3 Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 08, 2009 Rating: 5

Akhirnye dapat jugak....

Salam semua... Yes! Yes!..Akhirnye dpt jgk Lin nk kan laptop bru utk gantikan yg lama tu,yg lama tu boleh guna lg,cuma model lama la,kelab...
- Friday, February 06, 2009
Akhirnye dapat jugak.... Akhirnye dapat jugak.... Reviewed by Sis Lin on Friday, February 06, 2009 Rating: 5

Perpisahan & Pertemuan.

Salam semua... Isnin 2hb Feb..Seawal jam 3.45am kita org dh bngun utk bersiap,Ret dh call Sodep utk teman dia nnti,dh bngun pun Sodep tu,ke...
- Wednesday, February 04, 2009
Perpisahan & Pertemuan. Perpisahan & Pertemuan. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 04, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.