Dari Fiza Nordin untuk Lin


Salam semua...
Maaf bebanyak ye Fiza, keh3..baru ni la Lin nk tepek gift dari Fiza ni, masa tu bz dgn sakit tangan, ingat2 lupa, Fiza dtg baru teringat, hehehe...Lin dah ok dh Fiza, don't worry ok, thankx. Fiza ni adalah salah seorang blogger chef jugak, blog dia kebanyakan nye semua respi2 dan masakan, ermm sekarang mmg dah ramai ek bukak blog masakan, elok tu tp kita yang dok lihat mesti nak cuba, jawabnye bertambah2 la berat badan ye, asyik masak sedap2, pastu makan tak henti2,muahahaha.
Terima kasih ye Fiza, ini juga sebagai tanda kenalan kita di alam maya..muah3x


P/S:Kalau Lin lak yg buka blog masakan, ermm jawabnye semua respi masakan Indonesia je la,wakakakakah.

Dari Fiza Nordin untuk Lin Dari Fiza Nordin untuk Lin Reviewed by Sis Lin on Friday, February 27, 2009 Rating: 5

1 comment:

  1. wah dpt gift ek.. ermmm nak bukak blog masakan.. bila ar nak rasa air tangan lin yg sebenarnya ni.. he he

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.