Intro Raya..

Salam semua... Aduhhh sori la ye, dr Hari Raya per-1 sampai la ni mmg x de time nak online, ye la mood raya la weii, lgpun mana de org time...
- Monday, November 30, 2009
Intro Raya.. Intro Raya.. Reviewed by Sis Lin on Monday, November 30, 2009 Rating: 5
Selamat Hari Raya Aidiladha Selamat Hari Raya Aidiladha Reviewed by Sis Lin on Friday, November 27, 2009 Rating: 5

Settle!!! Siap!!!

Salam semua... Phewww lotih bebenar ni, sori la ye, hrni Lin mmg bz benar ni, ni pun baru je nak melabuh muntut ni, huhuhuhu nasib gak pg t...
- Wednesday, November 25, 2009
Settle!!! Siap!!! Settle!!! Siap!!! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 25, 2009 Rating: 5

Lagi 1hr Mau Raya..

salam semua... Selamat pg yg cerah, terang, dan dingin bt semua, apa kabar? ye la cuaca x menentu kan, mesti ramai yg x sihat kan? sian..jg...
- Wednesday, November 25, 2009
Lagi 1hr Mau Raya.. Lagi 1hr Mau Raya.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 25, 2009 Rating: 5

Hujan lebat hingga Sabtu

Salam semua... Huarghhh mata mengantuk nye sejuk2 ni, JB pg ni mendung2 kelabu je, panas pun x, hujan pun x, cuaca redup sejuk mata meman...
- Tuesday, November 24, 2009
Hujan lebat hingga Sabtu Hujan lebat hingga Sabtu Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 24, 2009 Rating: 5

Perodua MPV Alza

Salam semua.. Fuyooo lepas Proton muncul dgn MPV 'IXORA' skrg turn Perodua plk muncul keluaran MPV nya 'ALZA'...sama canti...
- Monday, November 23, 2009
Perodua MPV Alza Perodua MPV Alza Reviewed by Sis Lin on Monday, November 23, 2009 Rating: 5

"Besarnya bang.."

Salam semua... "Besarnye bang" hehehe ha kowang dh mula le tu, lain yg masuk kepala tu kan? hahahaha Tu dia, besar nye ikan la we...
- Monday, November 23, 2009
"Besarnya bang.." "Besarnya bang.." Reviewed by Sis Lin on Monday, November 23, 2009 Rating: 5

Gara2 Kemaruk Buah kedondong

Salam semua.. Selamat ptg, minum apa korang semua ptg ni? Lin ptg ni makan goreng pisang, konyang dh ni, tu yg tgh dok baca2 Metro ni, skli...
- Monday, November 23, 2009
Gara2 Kemaruk Buah kedondong Gara2 Kemaruk Buah kedondong Reviewed by Sis Lin on Monday, November 23, 2009 Rating: 5

Hujan O Hujan

Salam semua... Selamat pg 23hb Nov 09...cuma tggl beberapa mggu je kita nk ke tahun baru kan? tp mcm biase le, bila dh hujung2 thn ni musim...
- Monday, November 23, 2009
Hujan O Hujan Hujan O Hujan Reviewed by Sis Lin on Monday, November 23, 2009 Rating: 5

"Yok Camping Yok"...

Salam semua.. Selamat berhujung mggu bt semua..mesti ada yg masih tido, ada yg tgh dok lepak bersarapan, ada plk yg keje mcm hubby Lin tu l...
- Sunday, November 22, 2009
"Yok Camping Yok"... "Yok Camping Yok"... Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 22, 2009 Rating: 5

Wow!!! Seksi Woooooo

Salam semua... Hehehehe seksi kan? I likeee!! janji color pepel tu..muahahahaha G-string lg.. :) Tq to Jell Yusof@Linn, aku sungguh teruja ...
- Saturday, November 21, 2009
Wow!!! Seksi Woooooo Wow!!! Seksi Woooooo Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 21, 2009 Rating: 5

Jauh Di Mata Dekat Di Hati

Salam semua... Ermm masih mood besday ni, ye la masih dlm bulan November kan? selagi x muncul 19hb Nov 2010, so masih leh lagi poya2 dgn ...
- Saturday, November 21, 2009
Jauh Di Mata Dekat Di Hati Jauh Di Mata Dekat Di Hati Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 21, 2009 Rating: 5

Hurmmm Sedapnyeee..Nak?

Salam semua... Hehehee hurmmm sedapnyeeee..yum3x...ermmmmm rasa dia...enaknyaaaaa... Kekekeke jgn mare, tgk saje le ye, sejuk2 ni makan co...
- Friday, November 20, 2009
Hurmmm Sedapnyeee..Nak? Hurmmm Sedapnyeee..Nak? Reviewed by Sis Lin on Friday, November 20, 2009 Rating: 5

Mangsa Doktor Potong..

Salam semua... Selamat malam, kowang dh dinner ke? Lin belom lg, tgh tggu hubby balik bru nak makan ni, sambal belacan pun belom tumbuk lg ...
- Friday, November 20, 2009
Mangsa Doktor Potong.. Mangsa Doktor Potong.. Reviewed by Sis Lin on Friday, November 20, 2009 Rating: 5

9ekor Dalam 1 Perut..

Salam semua... Eeee byknyee anak dia kan, comei2 plk tu, rasa nak picit2 je kan? opssss Hehehe tp bkn le kucing Lin ni, ni kucing kawan Lin...
- Friday, November 20, 2009
9ekor Dalam 1 Perut.. 9ekor Dalam 1 Perut.. Reviewed by Sis Lin on Friday, November 20, 2009 Rating: 5

20hb Nov-33 Tahun 1 Hari

Salam semua... Bangun pg celik mata, wah hrni dh 33thn 1hr, cepatnye masa berlalu kan? rasanya bru je 32thn,hahahahaha Ngengada je kan,bwe...
- Friday, November 20, 2009
20hb Nov-33 Tahun 1 Hari 20hb Nov-33 Tahun 1 Hari Reviewed by Sis Lin on Friday, November 20, 2009 Rating: 5

Thankx 4 the Wished

Salam semua... Hepi, sukeee, riang ria, mcm kanak2 ribena,hahahahahahaha Btw Lin nak ucapkan jutaan terima kasih bt semua kawan2 teman2 sa...
- Thursday, November 19, 2009
Thankx 4 the Wished Thankx 4 the Wished Reviewed by Sis Lin on Thursday, November 19, 2009 Rating: 5

19hb Nov-Today My Besday.

Salam semua... "Selamat Hari Jadi" wahhh dh tambah 1thn lagi la,adeiii makanya dgn ini di umumkan bahawa Puan Marlin Bt Md Noor m...
- Thursday, November 19, 2009
19hb Nov-Today My Besday. 19hb Nov-Today My Besday. Reviewed by Sis Lin on Thursday, November 19, 2009 Rating: 5

Menanti Detik 12am..

Salam semua... Selamat malam, adeii ntah kenapa rasanya ni, semacam cepat betul itu jam berputar, cepatnye masa berlalu, cepatnye umur meni...
- Wednesday, November 18, 2009
Menanti Detik 12am.. Menanti Detik 12am.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 18, 2009 Rating: 5

Tak Sabar Rasanya...Ermmm

Salam semua... Selamat petang semua, mai le minum cendol ni,hehehehe cuaca panas so ptg ni kita layan cendol Perling ni, td lepas hntr anak...
- Wednesday, November 18, 2009
Tak Sabar Rasanya...Ermmm Tak Sabar Rasanya...Ermmm Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 18, 2009 Rating: 5

Fatwa ‘nenek ekor’

Salam semua.. See see..what you see?? ayoooo cntik punya pakai, tp kt mana tu bang oii!!! hehehehehe Hrni Lin bkn nk cite pasai abg tu, tp ...
- Wednesday, November 18, 2009
Fatwa ‘nenek ekor’ Fatwa ‘nenek ekor’ Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 18, 2009 Rating: 5

Selamat Pagi 18hb Nov

Salam semua.. Wehuuuu Selamat pg bt semua, dh sarapan belom? ada lg yg belom bangun tu kan? ada plk yg dh sampai kt tempat keje, tp stil do...
- Wednesday, November 18, 2009
Selamat Pagi 18hb Nov Selamat Pagi 18hb Nov Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 18, 2009 Rating: 5

Sembarangan Aje Yek..eeee

Salam semua... Hahahaha sapo punya jiran la yg bt kejo mcmni ni? hahahahaha eeee selekehhh Tp kan, apa kowang ssh kan plk, dh mmg kena jemu...
- Tuesday, November 17, 2009
Sembarangan Aje Yek..eeee Sembarangan Aje Yek..eeee Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 17, 2009 Rating: 5
Terowong Smart ditutup esok dan Khamis Terowong Smart ditutup esok dan Khamis Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 17, 2009 Rating: 5

Selamat Tghri 17hb Nov

Salam semua... Ermm mesti kowang pelik masa masuk sini td kan? apa nak bt, layout lama tu hanya sementara saje, ntah nape mlm td tup2 bkk, ...
- Tuesday, November 17, 2009
Selamat Tghri 17hb Nov Selamat Tghri 17hb Nov Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 17, 2009 Rating: 5

Eee Sejuknyeee....

Salam semua... Eeee sejuknye kan malam ni, rasa mau selubung tutup muka rasanya, dh mandi pakai air panas pun masih sejuk lg ni,huhuhuhu.....
- Monday, November 16, 2009
Eee Sejuknyeee.... Eee Sejuknyeee.... Reviewed by Sis Lin on Monday, November 16, 2009 Rating: 5

Peminat Cilik 'Abin'

Salam semua... Akhirnya dpt jgk bertemu dgn si 'Abin' ni, selalu dngar dr Auntie Nana dia tu, selalu tgk gambo pun kt blog Auntie ...
- Monday, November 16, 2009
Peminat Cilik 'Abin' Peminat Cilik 'Abin' Reviewed by Sis Lin on Monday, November 16, 2009 Rating: 5

XTVT Hujung Minggu

Salam semua.. Smlm Ahad 15hb Nov, semua tau yg Lin pg tu bru sampai dr KL jam 4am, so mata dok kelat2 pg tu, tp Lin tahankan mata tak mau ...
- Monday, November 16, 2009
XTVT Hujung Minggu XTVT Hujung Minggu Reviewed by Sis Lin on Monday, November 16, 2009 Rating: 5

Selamat Pagi 16hb Nov

Salam semua... Selamat pg bt semua, dh makan ke? sarapan apa pg ni? ermmm hrni Isnin mesti Monday Blues bt yg bekerja tu kan?hehehehe biase...
- Monday, November 16, 2009
Selamat Pagi 16hb Nov Selamat Pagi 16hb Nov Reviewed by Sis Lin on Monday, November 16, 2009 Rating: 5

Sana Sikit Sini Sikit

Salam semua... Alhamdulilah, rezki laut kan, dlm kerisauan dek hubby gi mancing tu, akhirnya pulang dgn selamat, tambah gembira dpt jgk bwk...
- Sunday, November 15, 2009
Sana Sikit Sini Sikit Sana Sikit Sini Sikit Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 15, 2009 Rating: 5

Rezki Laut..Ikan Besauuuu

Salam semua... Wwehuuuu ikan besauu tu, tahniah ye, tak sia2 mandi hujan hubby kata, syhhh now hubby tgh tido ni, kang kul 6pm mau bangun n...
- Sunday, November 15, 2009
Rezki Laut..Ikan Besauuuu Rezki Laut..Ikan Besauuuu Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 15, 2009 Rating: 5

Jamuan Party Di Ukay Perdana

Salam semua.. Selamat pg di subuh hari, Lin bru je sampai dr KL ni, kemas2, cuci badan, nk tido, mata dh x mengantuk sbb dlm bas td dok b...
- Sunday, November 15, 2009
Jamuan Party Di Ukay Perdana Jamuan Party Di Ukay Perdana Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 15, 2009 Rating: 5

Aku Di KL...Hehehe :)

Salam semua... Selamat pg semua, mungkin masa kowang baca ni, Lin & anak2 sedang dlm perjalanan ke KL, naik bas kul 8.45am nnti, tp Li...
- Saturday, November 14, 2009
Aku Di KL...Hehehe :) Aku Di KL...Hehehe :) Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 14, 2009 Rating: 5

'Baik-baik Ye Yang'

Salam semua... Monink monink, ermm kowang mesti tido lg ni, huhuhu pg ni bkn Lin buang tebiat bangun pg2 ni, tp kerana hrni hubby ada xtvt ...
- Saturday, November 14, 2009
'Baik-baik Ye Yang' 'Baik-baik Ye Yang' Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 14, 2009 Rating: 5

Sejuknye Malam Ni Kan..

Salam semua.. Selamat malam, sejukknyee malam ni kan? angin sepoi2 bahasa, dgn hujan renyai2 cmni, waduh2 tido best kan? tp awal lg, masih ...
- Friday, November 13, 2009
Sejuknye Malam Ni Kan.. Sejuknye Malam Ni Kan.. Reviewed by Sis Lin on Friday, November 13, 2009 Rating: 5

Makan Tanpa Had, Bayar Ikut Suka

Salam semua... Kowang bayangkan le, makan seberapa banyak yg boleh, skli nak byr, ikut le suka, ada rm1 byr le rm1, ada rm5 byr le rm5, mak...
- Friday, November 13, 2009
Makan Tanpa Had, Bayar Ikut Suka Makan Tanpa Had, Bayar Ikut Suka Reviewed by Sis Lin on Friday, November 13, 2009 Rating: 5

Harini 13hb Nov..

Salam semua... Selamat pg yg ceria, cerah, gembira bt semua..amboiii tersenyum simpul pg2 ni yek, ada yg dok sengih2 bawak kete tu gi keje,...
- Friday, November 13, 2009
Harini 13hb Nov.. Harini 13hb Nov.. Reviewed by Sis Lin on Friday, November 13, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.