Selamat Tahun Baru 2011.

Salam semua.. Masa berlalu amat pantas, pejam celik pejam celik dah sampai 2011, kowang rasa dah tercapai ke semua yang kowang nak tahun 20...
- Friday, December 31, 2010
Selamat Tahun Baru 2011. Selamat Tahun Baru 2011. Reviewed by Sis Lin on Friday, December 31, 2010 Rating: 5

Penantian 14 tahun berakhir.

Salam semua.. Menang disana sorak disini.. Itu le kebanggan dan kegembiraan buat rakyat Malaysia setelah Malaysia menang dalam perlawanan a...
- Thursday, December 30, 2010
Penantian 14 tahun berakhir. Penantian 14 tahun berakhir. Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 30, 2010 Rating: 5
Intro: 'Sukaneka Geng Setaman kali ke-3' Intro: 'Sukaneka Geng Setaman kali ke-3' Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 30, 2010 Rating: 5

Sahabat by Aizat

Salam semua.. Khas buat semua sahabat aku di sini..dan yang paling istimewa buat sahabat ku yang terlalu istimewa.. Siapa?? AWAK lah..heheh...
- Wednesday, December 29, 2010
Sahabat by Aizat Sahabat by Aizat Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 29, 2010 Rating: 5
Memutuskan Silaturahim, Satu Dosa Besar Memutuskan Silaturahim, Satu Dosa Besar Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 29, 2010 Rating: 5

Saman??? Settle semua!

Salam semua... Cakap aje saman, semua takut kecut perut, silap-silap ada yang kata, 'eh aku takde saman la, takde surat sampai pun'...
- Wednesday, December 29, 2010
Saman??? Settle semua! Saman??? Settle semua! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 29, 2010 Rating: 5
Corat-coret @Paka,Trengganu-Last day. Corat-coret @Paka,Trengganu-Last day. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 29, 2010 Rating: 5

Jika ada kemahuan..

Salam semua... Hurmm macam biasa, selang satu entry mesti ada info share dari Tok Wan(FB) untuk kita kongsikan bersama.. Jom kita renung-r...
- Saturday, December 25, 2010
Jika ada kemahuan.. Jika ada kemahuan.. Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 25, 2010 Rating: 5

Corat-coret @Paka,Trengganu-Day 3

Salam semua.. Maaf la yek, entry bertangguh 2 hari dah, simpan dok dalam draft lama benar, ntah takde mood mau bukak blog sejak 2-3 harini,...
- Saturday, December 25, 2010
Corat-coret @Paka,Trengganu-Day 3 Corat-coret @Paka,Trengganu-Day 3 Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 25, 2010 Rating: 5

Siapa ada saman?? 50% diskaun!

Salam semua.. Saman?? kowang ada? dah bayar? huhuhu Aku ada saman...belum bayar pun...tapi masih ada lagi peluang kan..hehehe tunggu gaji l...
- Thursday, December 23, 2010
Siapa ada saman?? 50% diskaun! Siapa ada saman?? 50% diskaun! Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 23, 2010 Rating: 5

Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 2.

Salam semua... Sejukknya pagi ni kan? hujan tak tempat kowang? Lin pun tak tahu samaada hujan ke tak malam tadi, rasanya tido malam tadi ny...
- Thursday, December 23, 2010
Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 2. Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 2. Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 23, 2010 Rating: 5

Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 1

Salam semua... Ermm cuti? semua orang suka bercuti kan? sapa yang taknak pergi bercuti, sesekali rehatkan minda, fikiran bersama family, bu...
- Wednesday, December 22, 2010
Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 1 Corat-coret@Paka,Trengganu-Day 1 Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 22, 2010 Rating: 5

10 Tabiat yang merosakkan otak.

Salam semua... Petang ni sambil duduk-duduk tengok cerita dongeng dan Putera Katak tu, jom sambil kowang bukak dan baca info ni, kalau raji...
- Monday, December 20, 2010
10 Tabiat yang merosakkan otak. 10 Tabiat yang merosakkan otak. Reviewed by Sis Lin on Monday, December 20, 2010 Rating: 5

Nasi Kerabu Biru@Pok Mat KT.

Salam semua... Hehehe tayangan perdana menu sarapan merangkap lunch untuk harini..'Nasi Kerabu' tapi kali ni colornya biru..nasib t...
- Monday, December 20, 2010
Nasi Kerabu Biru@Pok Mat KT. Nasi Kerabu Biru@Pok Mat KT. Reviewed by Sis Lin on Monday, December 20, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.