Kenduri Kendara-Khatam Khatan

Salam semua... Dok penat,letih,lepak..tp kena gak la bngun pg2 td,uruskan sarapan,on9 jap skodeng2 blog...pastu kul 10am Lin dh trus kluar g...
- Saturday, November 29, 2008
Kenduri Kendara-Khatam Khatan Kenduri Kendara-Khatam Khatan Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Selamat tinggal BIBIK 'seksi'

Salam semua.... Huk3...Selamat tinggal,sayonara bt bibik seksi lin,Anita..dia kena blk emergency mertua dia sakit..so atas belas ihsan Lin,L...
- Saturday, November 29, 2008
Selamat tinggal BIBIK 'seksi' Selamat tinggal BIBIK 'seksi' Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Oscar AWARD bt Lin

Salam semua... Maaf la teramat2 byk bt Daddy Cool ...mana x nye,Daddy jemput Lin dr mula carpet tu terhidang sampai hrni bru la sempat Lin ...
- Saturday, November 29, 2008
Oscar AWARD bt Lin Oscar AWARD bt Lin Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

AWARD Hollywood...

Salam semua... Hrnilast la ke buzy an lin ni..esok2 dh free la sikit...ishh rindu betul dgn laptop dan kengkawan ye...demam blog la katakan....
- Saturday, November 29, 2008
AWARD Hollywood... AWARD Hollywood... Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Lin dan blogger Muralle(s'pore)

Salam semua.... Ha pg ni sekali 3 Lin bt en3 ye..sbb nnti dh nk kluar bz dgn xtvt..ok semalam lps aje Lin rewang dan ala2 pengsan tu,ptg nye...
- Saturday, November 29, 2008
Lin dan blogger Muralle(s'pore) Lin dan blogger Muralle(s'pore) Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Rewang-Pengsan!!!

Salam semua... Bz.bz.bz....itu la Lin dlm 2hr ni...sebenarnye Lin ada gi checkup sakit Puan semalam/kelmarin,tp x sronok la nk crita kt sini...
- Saturday, November 29, 2008
Rewang-Pengsan!!! Rewang-Pengsan!!! Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Barang baik punye!!!!

Salam semua... Maaf la semua nye..2-3hr lepas ni mmg bz la..Lin sibuk dgn medical checkup,bz dgn urusan permit bibik Lin,bz dgn memasang AP ...
- Saturday, November 29, 2008
Barang baik punye!!!! Barang baik punye!!!! Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

Singapura dan Mutiara

-Gambar snap masuk ke singapura. -Jln sorg2 je hrni,tu yg x de mood nk tgk2 brg. -Masih x de rezki nk jumpa Muralle(Mar),x pe lain hr kita j...
- Wednesday, November 26, 2008
Singapura dan Mutiara Singapura dan Mutiara Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 26, 2008 Rating: 5

AWARD Tera-Lepidop

Salam semua.. Maaf terlambat ye Tera nk publish award ni,ni pun bru je blk dr sgpura,trus bt en3...penat,lepak kejang kaki hrni..sori la......
- Wednesday, November 26, 2008
AWARD Tera-Lepidop AWARD Tera-Lepidop Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 26, 2008 Rating: 5

Lawak Mat BANGLA

Salam semua... Pg ni Lin kongsi cerita kawan Lin ni,lawak gelak pepagi la ni...keh3 Cerita bermula d satu station minyak,d station minyak n...
- Wednesday, November 26, 2008
Lawak Mat BANGLA Lawak Mat BANGLA Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 26, 2008 Rating: 5

Dapat lagi HADIAH!

Salam semua... Pg yg ceria,cuaca yg suam2 kuku ni...bngun saje pg ni,Lin nk post en3 gift dr SriSufi ni,smlm lg dh amik ni,tp dok sibuk laya...
- Wednesday, November 26, 2008
Dapat lagi HADIAH! Dapat lagi HADIAH! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 26, 2008 Rating: 5

PUISI Suami vs Isteri

PUISI utk Isteri Isteriku , jika engkau bumi, akulah matahari. Aku akan menyinari mu kerana engkau mengharapkan sinaran dari ku.. Ingatlah...
- Tuesday, November 25, 2008
PUISI Suami vs Isteri PUISI Suami vs Isteri Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 25, 2008 Rating: 5

4 Award dalam 1

1.Award dtgnye dr CT/CM.. 2.Award dtg nye dr Pu3mimi.. 3.Award dtg nye dr Cik Lawa.. 4.Award dtg nye dr Intan/Shahrul.. P/S:Jimat ruan...
- Tuesday, November 25, 2008
4 Award dalam 1 4 Award dalam 1 Reviewed by Sis Lin on Tuesday, November 25, 2008 Rating: 5

Sebelum dan Selepas!!!

Salam semua... Makan2 mari makan...cepat atau lambat dtg pun dh abis dah...keh3..Pau tu mmg sedap!yum3x...Kerabu tu ntah la,tekak Lin sedap ...
- Monday, November 24, 2008
Sebelum dan Selepas!!! Sebelum dan Selepas!!! Reviewed by Sis Lin on Monday, November 24, 2008 Rating: 5

PAU Roslan

Salam semua... PAU ROSLAN..sape x kenal klu kt Kg Melayu tu,mana2 pegi mesti ada Pau Roslan tu,jd masa nk blk dr rumah mak,Lin pun sggh la k...
- Monday, November 24, 2008
PAU Roslan PAU Roslan Reviewed by Sis Lin on Monday, November 24, 2008 Rating: 5

Balik dari KEBUN

Salam semua... Kebun?keh3...tu sebenarnye kebun kecik kt rumah je tu...Tghri td Lin ke rumah mak jap,hntr baju ada org tempah suruh jahit,so...
- Monday, November 24, 2008
Balik dari KEBUN Balik dari KEBUN Reviewed by Sis Lin on Monday, November 24, 2008 Rating: 5

Sape nk beli buku??

Salam semua... 'Surat khabar lama''surat khabar lama'...keh3..ha tu la dia buku2 yg Lin dok kejekan xtvt mengemas di hr ming...
- Monday, November 24, 2008
Sape nk beli buku?? Sape nk beli buku?? Reviewed by Sis Lin on Monday, November 24, 2008 Rating: 5

DeskTop TAG!!

Salam semua.. Hrni hr bt tag bg Lin,tp tag bergambo je tu,senang dn cepat..keh3..lama dh simpan hutang tag ni tau,tag desktop.. ee mcm2 tag ...
- Sunday, November 23, 2008
DeskTop TAG!! DeskTop TAG!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 23, 2008 Rating: 5

Selongkar kete??

Salam semua... Hrni Lin dpt tag dr awek mami dr Pulau mutiara tu,Ryan..dia kate tag ni bru per-1 kali dia try2 nk mengetag...dan arahan tag ...
- Sunday, November 23, 2008
Selongkar kete?? Selongkar kete?? Reviewed by Sis Lin on Sunday, November 23, 2008 Rating: 5

Cikgu bg Hadiah?

Salam semua... Blk kenduri dpt telur,siap dpt berkat mkn lg...bila blk rumah buka pc dpt plk gift..dr Azza Sedetik Hati...mmg best klu sape2...
- Saturday, November 22, 2008
Cikgu bg Hadiah? Cikgu bg Hadiah? Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 22, 2008 Rating: 5

Kenduri GearBox

Salam semua... Hrni Lin ke rumah Yatie,ada kenduri anknye berkhatan,so dia bt doa selamat,yassin,dan marhaban tanda kesyukuran...dlm dok me...
- Saturday, November 22, 2008
Kenduri GearBox Kenduri GearBox Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 22, 2008 Rating: 5

Lin dan BUAYA

Salam semua... Mgkin time gini korang dh tido agknye..mlm ni Lin tido lewat sikit,tggu hubby belum blk keje lg,so boring2..dok la main dgn b...
- Friday, November 21, 2008
Lin dan BUAYA Lin dan BUAYA Reviewed by Sis Lin on Friday, November 21, 2008 Rating: 5

Hadiah dr HoneySour

Salam semua... Manis,cute,chubby itulah dia Honeysour,teman di alam blog yg belum prnah jumpa lg,tp mmg x sangka Honey boleh kirim kad bufda...
- Friday, November 21, 2008
Hadiah dr HoneySour Hadiah dr HoneySour Reviewed by Sis Lin on Friday, November 21, 2008 Rating: 5
Powered by Blogger.