Pretty Woman Perfume Car...

Salam semua... Pg td awal2 lg Lin dh kuar gi Jln Kebun Teh agen servis kete Lin tu, dh sampai masa servis utk 5000km le, so kena le hntr,...
- Tuesday, June 30, 2009
Pretty Woman Perfume Car... Pretty Woman Perfume Car... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, June 30, 2009 Rating: 5

3hr Cuti Yg 'Berisi'..he3x

Salam semua... Hahahaha..Ye mmg 'berisi', tp hubby yg funing mabuk, loya2 dok layan karenah Lin & Anak2, mana tak nya, 3hr lepa...
- Tuesday, June 30, 2009
3hr Cuti Yg 'Berisi'..he3x 3hr Cuti Yg 'Berisi'..he3x Reviewed by Sis Lin on Tuesday, June 30, 2009 Rating: 5

Cak!! Lin ada le ni..hahahaha

Salam semua... Oh! Cuti 3hr ni penuh bz dan mmg x lekat kt uma...hahahaha Keluar masuk panggung & soping complex je Lin dan Family...n...
- Monday, June 29, 2009
Cak!! Lin ada le ni..hahahaha Cak!! Lin ada le ni..hahahaha Reviewed by Sis Lin on Monday, June 29, 2009 Rating: 5

Michael Jackson Dead at 50

Salam semua... Shock pg ni mendengar berita Michal Jackson Raja Pop Dunia meninggal dunia...Takziah bt keluarga Jackson, berita mengatakan ...
- Friday, June 26, 2009
Michael Jackson Dead at 50 Michael Jackson Dead at 50 Reviewed by Sis Lin on Friday, June 26, 2009 Rating: 5

Ikan Masin Terubuk...Yum3x

Salam semua... Sila makan semua...hehehe, smlm hubby sampai dr Bintulu, so klu dh gi Sarawak tu, apa lagi yg ingat, kalau x ikan masin teru...
- Thursday, June 25, 2009
Ikan Masin Terubuk...Yum3x Ikan Masin Terubuk...Yum3x Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 25, 2009 Rating: 5

Hampeh Menunggu Kau!!!!

Salam semua... Aduhhh macam menunggu buah durian gugur je tau, hrni ntah kenapa dok sakan pg td YM tup tup, mati lak offline, ingat kan ke s...
- Thursday, June 25, 2009
Hampeh Menunggu Kau!!!! Hampeh Menunggu Kau!!!! Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 25, 2009 Rating: 5

Award SekaliGuss.....hehehehe

Salam semua... Sori sori ye, mmg dh lewat dan terlmbat sngat2 dh nk masukkn en3 award ni, dh mcm peram tempoyak lak dlm botol,hehehehehe......
- Wednesday, June 24, 2009
Award SekaliGuss.....hehehehe Award SekaliGuss.....hehehehe Reviewed by Sis Lin on Wednesday, June 24, 2009 Rating: 5

Budak Hilang!!! Sebarkan..

Salam semua.... Pg ni Lin sekadar ingin menyebarkan berita kehilangan 2org kanak2 ni, Lin copy paste dr blog Mat Gebu...Sebar2kanlah... KA...
- Wednesday, June 24, 2009
Budak Hilang!!! Sebarkan.. Budak Hilang!!! Sebarkan.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, June 24, 2009 Rating: 5

Menyambut Rejab...

Salam semua... Insyaallah…. Pada 24 Jun 2009 ( Rabu ) kita akan memasuki bulan Rejab. Bulan Rejab adalah bulan Allah swt. Let's ...
- Tuesday, June 23, 2009
Menyambut Rejab... Menyambut Rejab... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, June 23, 2009 Rating: 5
Bende Tu Pun Korang Nak Curik... Bende Tu Pun Korang Nak Curik... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, June 23, 2009 Rating: 5

Mana Ayah???

Salam semua... Jangan tkr contrast color PC anda, ini bkn kesilapan teknikal, ntah le kenapa gambar tu jd color kuning lak.mgkin sbb caha...
- Monday, June 22, 2009
Mana Ayah??? Mana Ayah??? Reviewed by Sis Lin on Monday, June 22, 2009 Rating: 5

Dan Sebenarnya.....

Salam semua... 20hb Jun, pg kul 10am Lin ke K.L ada urusan, terus menuju ke rumah Retna dan selesaikan segala urusan, dh terlanjur di sana...
- Monday, June 22, 2009
Dan Sebenarnya..... Dan Sebenarnya..... Reviewed by Sis Lin on Monday, June 22, 2009 Rating: 5

Hepi Father's Day..

Salam semua... 'Hepi Father's Day' to my hubby coz memberi sepenuh kasih sayang, dn bertanggungjawab mendidik menjadi ayah yg ...
- Monday, June 22, 2009
Hepi Father's Day.. Hepi Father's Day.. Reviewed by Sis Lin on Monday, June 22, 2009 Rating: 5

Hepi Bufday Retna...

Salam semua..... Happy Birthday to you Retna....yg ke-31thn.. tua dh ko ek .. You are my best friend tmpat aku luahkan segala, tempat aku m...
- Friday, June 19, 2009
Hepi Bufday Retna... Hepi Bufday Retna... Reviewed by Sis Lin on Friday, June 19, 2009 Rating: 5

Kuih Keria Ke Ni?huhuhu

Salam semua.... Ha ha gelak2 le tu korang, nape? rupa kuih tu ke? a'ah kan lain benar je, mcm terpeleot2 kan?huhuhu... mmg x seni betul...
- Thursday, June 18, 2009
Kuih Keria Ke Ni?huhuhu Kuih Keria Ke Ni?huhuhu Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 18, 2009 Rating: 5

Dapat Juga Yg Baru,hehehe

Salam semua... Dah tau kan semalam merupakan hr Anniversary Lin, so sudah semestinye le ada dpt hadiah, tp bg suami yg ingt nak bg, syukur...
- Thursday, June 18, 2009
Dapat Juga Yg Baru,hehehe Dapat Juga Yg Baru,hehehe Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 18, 2009 Rating: 5
Selamat Ulang Tahun Perkahwinan 'Sayang'... Selamat Ulang Tahun Perkahwinan 'Sayang'... Reviewed by Sis Lin on Wednesday, June 17, 2009 Rating: 5

Ermmmm...Sori No Idea....

Salam semua... Ermmm...huuuhhh...huwaaargghhhhh.. Adeii apa la kena hrni yek, sungguh buhsan, ntah la ek.. Nak dtg bulan ke? ishhh x de mak...
- Tuesday, June 16, 2009
Ermmmm...Sori No Idea.... Ermmmm...Sori No Idea.... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, June 16, 2009 Rating: 5

KASAWARI Yg Ku Kenali..

Salam semua... Hari ini dlm sejarah 15hb Jun 09, Lin sebagai blogger kehilangan lg sorg teman blogger.. Kasawari@Azman dalam kenangan ber...
- Monday, June 15, 2009
KASAWARI Yg Ku Kenali.. KASAWARI Yg Ku Kenali.. Reviewed by Sis Lin on Monday, June 15, 2009 Rating: 5

Dah Takde Idea...Layannnn

Salam semua... Ermm apa nak cite ek, apa nak ckp ye, ntah le, x de idea, bkn x de mood, cuma idea je x dtg, mgkin agaknye nk kena kuar maka...
- Monday, June 15, 2009
Dah Takde Idea...Layannnn Dah Takde Idea...Layannnn Reviewed by Sis Lin on Monday, June 15, 2009 Rating: 5

Menu Last Day Holiday...

Salam semua... Dah mkn ke? apa menu korang hrni? tentu yg special jgk kan.... So sama le dgn Lin hrni, oleh kerana hrni dh last day cuti se...
- Sunday, June 14, 2009
Menu Last Day Holiday... Menu Last Day Holiday... Reviewed by Sis Lin on Sunday, June 14, 2009 Rating: 5

Betul Jugak Ek? Hahahaha

Salam semua... Sori le kawan2, hrni dn esok adalah hari utk keluarga, so Lin jd mcm biskut le ye, kjp ada, kjp x de,hahahaha. So utk tatapa...
- Saturday, June 13, 2009
Betul Jugak Ek? Hahahaha Betul Jugak Ek? Hahahaha Reviewed by Sis Lin on Saturday, June 13, 2009 Rating: 5

Bubur Kacang Durian...

Salam semua... Ngencesss x? muahahaha, mari marik makan ini bubur kacang durian... Sila sila, jgn segan, mari makan bubur kacang, sila la b...
- Friday, June 12, 2009
Bubur Kacang Durian... Bubur Kacang Durian... Reviewed by Sis Lin on Friday, June 12, 2009 Rating: 5

Durian O Dorian...

Salam semua... Ermmm baunyee adeii sodappnyeee, nyum3x.... Korang makan durian x? ishh ruginye le sapa x makan ek, raja segala buah ni, pi ...
- Friday, June 12, 2009
Durian O Dorian... Durian O Dorian... Reviewed by Sis Lin on Friday, June 12, 2009 Rating: 5

Best Blog Award...

Salam semua... Lama dh x menempek award kan, cmne nak tempek, x de yg nk bg,hahahahaha,apa daaaa So hrni Lin nk tempek ok, award ni dh lam...
- Friday, June 12, 2009
Best Blog Award... Best Blog Award... Reviewed by Sis Lin on Friday, June 12, 2009 Rating: 5

Ronaldo akhirnya ke Real..

Salam semua... LONDON 11 Jun - Manchester United menerima tawaran yuran perpindahan paling mahal di dunia untuk Cristiano Ronaldo daripada...
- Thursday, June 11, 2009
Ronaldo akhirnya ke Real.. Ronaldo akhirnya ke Real.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 11, 2009 Rating: 5

34 - 30 - 33..ok?

Salam semua.... Hahahaha..itu bukan no ekor, dan jgk bukan tag oke... Itu adalah ukuran bdn Lin, gumuk ke? kurus ke? oke le kan? cuma pipi ...
- Thursday, June 11, 2009
34 - 30 - 33..ok? 34 - 30 - 33..ok? Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 11, 2009 Rating: 5

TAG Dr Retna..

Macam2 Tag dh skrg ni,sampai peti ais pun kena tag, nnti le Lin bt tag toilet,baru korang gelabah pi cuci,hahahahaha.. mai le layan tag dr...
- Thursday, June 11, 2009
TAG Dr Retna.. TAG Dr Retna.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, June 11, 2009 Rating: 5

Kisah Hari Ini..

Salam semua... Hari ini mungkin hari terakhir nak jalan2 nak soping2 sebabnya, ye lah cuma lg 4hr je lagi dh mula sekolah kan?, so anak2 ke...
- Wednesday, June 10, 2009
Kisah Hari Ini.. Kisah Hari Ini.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, June 10, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.