7 Colurful 'Mood' ..

Salam semua... Salam pg yg ceria, yg indah, yg cerah, terang lg bercahaya..miahahaha apadaa pg2 mmg le terang ek..he he he Ok le, smlm adal...
- Friday, January 29, 2010
7 Colurful 'Mood' .. 7 Colurful 'Mood' .. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 29, 2010 Rating: 5
Ampunkan Aku 'Mak & Abah' ..huhuhu Ampunkan Aku 'Mak & Abah' ..huhuhu Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 28, 2010 Rating: 5
Pemakaian perkabungan di Johor bukan paksaan Pemakaian perkabungan di Johor bukan paksaan Reviewed by Sis Lin on Monday, January 25, 2010 Rating: 5

Kenapa mesti Balqis?

Salam semua.. Ermm habis sudah kesudahan cerita Balqis tu, jd berhantu cite tu, mana2 sana sini semua cite pasai Balqis, smlm ditayangkn se...
- Monday, January 25, 2010
Kenapa mesti Balqis? Kenapa mesti Balqis? Reviewed by Sis Lin on Monday, January 25, 2010 Rating: 5

Al - Fatihah DYMM Sultan Iskandar

Salam semua... JOHOR BAHRU 22 Jan. – Sultan Johor, Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail disahkan mangkat hari ini. Baginda disahkan ...
- Friday, January 22, 2010
Al - Fatihah DYMM Sultan Iskandar Al - Fatihah DYMM Sultan Iskandar Reviewed by Sis Lin on Friday, January 22, 2010 Rating: 5

Rindu sama kamu !

Salam semua... Ngeh3x..apa khabar semua kawan2? dok watpe tu? dh makan? masak apa? hehehehe.. Ermm sori la dh berapa harini dok sepi dok se...
- Friday, January 22, 2010
Rindu sama kamu ! Rindu sama kamu ! Reviewed by Sis Lin on Friday, January 22, 2010 Rating: 5

Al - Fatihah...

Salam semua... Bismillahhirrahmannirrahim.. Adalah dukacita di maklumkan bahawa Bapa kepada Kak Ct juga bapa mertua kepada Che Mat kita,...
- Tuesday, January 19, 2010
Al - Fatihah... Al - Fatihah... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 19, 2010 Rating: 5

Hepi Besday DirFara

Salam semua... Wehuuu 'betul x? ye ke? tak la..dh lepas la..mana ada, salah la'...ke ke ke Ishh dok tanya2 gak, apa betul ke? eh ye...
- Monday, January 18, 2010
Hepi Besday DirFara Hepi Besday DirFara Reviewed by Sis Lin on Monday, January 18, 2010 Rating: 5

Selamat berhujung minggu

Salam semua... Huarrggghhh...aduyaii bila hujung minggu camni je, semua jd malas, letih, nak rehat2 je rasanya peluk bantal, tp keje rumah ...
- Saturday, January 16, 2010
Selamat berhujung minggu Selamat berhujung minggu Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 16, 2010 Rating: 5
Gerhana Matahari Separa Hari Ini !!! Gerhana Matahari Separa Hari Ini !!! Reviewed by Sis Lin on Friday, January 15, 2010 Rating: 5

Ingatan bagi pelupa.

Salam semua... Kabare? waduh2 kangan bangat sama kalian semua, kapan kita mau ngobrol2 lagik ya? ha ha ha Eee speaking Jowo plk dh ni, ke k...
- Thursday, January 14, 2010
Ingatan bagi pelupa. Ingatan bagi pelupa. Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 14, 2010 Rating: 5

Belum Cuba Belum tau..

Salam semua... Yo yo wassup all..ha ha ha, eleh ada je le yg jeles dgn en3 pepel tu, tak boleh plk nk lekat lama sikit, ingatkan nk biar se...
- Wednesday, January 13, 2010
Belum Cuba Belum tau.. Belum Cuba Belum tau.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 13, 2010 Rating: 5

Anakku Pepel? I likeeee

Salam semua... Kuang3x...yeszaaa dr hrni mulai hrni, hr2 le Lin akan memandang itu pepel, tp itu budak mcm x suke, hehehehehe Takpe la Amat...
- Monday, January 11, 2010
Anakku Pepel? I likeeee Anakku Pepel? I likeeee Reviewed by Sis Lin on Monday, January 11, 2010 Rating: 5

Juara AJL - Aizat..Pergi

*Youtube dr Blog Rafi .. Salam semua... Sayu terpisah hikayat indah kini hanya tinggal sejarah berhembus angin rindu begitu nyamannya t...
- Monday, January 11, 2010
Juara AJL - Aizat..Pergi Juara AJL - Aizat..Pergi Reviewed by Sis Lin on Monday, January 11, 2010 Rating: 5
Ibu Bakar Diri Kerana kedegilan Anak Ibu Bakar Diri Kerana kedegilan Anak Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 10, 2010 Rating: 5

Hepi Besday Cik Mat Gebu Ku..

Salam semua.. "Selamat Ulangtahun Cik Mat Gebu @Adnan Ibrahim dr KAMIE semua" Semuga kebahagiaan, kerahmatan, keberkatan, keceria...
- Friday, January 08, 2010
Hepi Besday Cik Mat Gebu Ku.. Hepi Besday Cik Mat Gebu Ku.. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 08, 2010 Rating: 5

Promote! Malaysian Cheese..Eyna.

Salam semua... Ha en3 ni khas utk blogger2 chef dan bakery2 juga sapa2 le yg suke makan cheese ni..he3x Ermm ni sekadar Lin ingin mempromot...
- Wednesday, January 06, 2010
Promote! Malaysian Cheese..Eyna. Promote! Malaysian Cheese..Eyna. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 06, 2010 Rating: 5

No Idea !!!

Salam semua... Salam ceria, salam mesra di pagi 6hb Jan 2010, mula dr awal tahun hgga le hrni Lin dok sepi yek, wah rasa mcm dh setahun git...
- Wednesday, January 06, 2010
No Idea !!! No Idea !!! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 06, 2010 Rating: 5

Rutin 2010 Bermula

Salam semua... Ssalam pagi bt semua..maaf jika senyap seketika 2-3hr ni atau utk selamanya..hu hu hu Bz, byk keje yg nk di lakukan, ni pun ...
- Monday, January 04, 2010
Rutin 2010 Bermula Rutin 2010 Bermula Reviewed by Sis Lin on Monday, January 04, 2010 Rating: 5

2 hari 2 malam melayan 'dia'

Salam semua... Salam 2hb Jan 2010 bt semua, ermmm rasanya sekejap je masa berlalu yek, esok lusa dh mula la rutin biasa Lin hantar dan amik...
- Saturday, January 02, 2010
2 hari 2 malam melayan 'dia' 2 hari 2 malam melayan 'dia' Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 02, 2010 Rating: 5

Azam Tahun 2010

Salam semua... Huhuhu..ha ha ha..kowang jgn gelak2 yek..itu bkn keadaan badan Lin sebenar, itu hanya image dr 'cermin ajaib' haaa j...
- Friday, January 01, 2010
Azam Tahun 2010 Azam Tahun 2010 Reviewed by Sis Lin on Friday, January 01, 2010 Rating: 5

Selamat Datang 2010..

Salam semua... Merdeka ! Merdeka! Merdeka!.. Opsss salah la pulok..he he he.. "Selamat Tahun Baru bt semua kawan2, rakan2, teman2, sah...
- Friday, January 01, 2010
Selamat Datang 2010.. Selamat Datang 2010.. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 01, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.