Award dr Irakechik

Salam semua... Pheww lotih, baru je siap mop, cuci toilet, kemas dapo, lipat kain baju yg bertonggok2 tu,adeii..ececece kowang, ngata ke...
- Wednesday, March 31, 2010
Award dr Irakechik Award dr Irakechik Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 31, 2010 Rating: 5

Bonia, Fossil & Baby-G Casio.

Salam semua... Selamat pagi Rabu bt semua kengkawan, tak kira le yg bersekolah ke, yg bekerja ke, yg tanam anggur ke penganggur le tu he...
- Wednesday, March 31, 2010
Bonia, Fossil & Baby-G Casio. Bonia, Fossil & Baby-G Casio. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 31, 2010 Rating: 5

Din beramboi koma, kritikal !

Salam semua... Mmg gempar dan terkejut jugak bila membaca, bertambah tekejut, punca atau dipercayai sebab pelawak, pelakon juga penyanyi D...
- Tuesday, March 30, 2010
Din beramboi koma, kritikal ! Din beramboi koma, kritikal ! Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 30, 2010 Rating: 5

Belated Day Yana..

Salam semua... Smlm adalah hari ulang tahun anak Lin,Yana yg ke 14thn, so mcm biasa le, kek musti ada, hadiah mesti nak ada jugak, penin...
- Tuesday, March 30, 2010
Belated Day Yana.. Belated Day Yana.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 30, 2010 Rating: 5

Dinner 29hb@De'Terrace House

Salam semua.. Sambung lagi..muahaha cite makan makan dan makan okay!..gemukk le akuuu huwaaaaaa.. Ok nak di jadikan cite, dek kerana ...
- Tuesday, March 30, 2010
Dinner 29hb@De'Terrace House Dinner 29hb@De'Terrace House Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 30, 2010 Rating: 5

Dinner 28hb@Malay Village

Salam semua.. Hai hai hai..selamat pagi malaysia dan juga bt semua yg sedang berblog walking ke sini..hehehe jemput masuk, jgn malu jg...
- Tuesday, March 30, 2010
Dinner 28hb@Malay Village Dinner 28hb@Malay Village Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 30, 2010 Rating: 5

Happy Birthday sayang ku Yana.

Salam semua... Harini 29hb Mac genap la anak Lin ni 14 tahun..dah besar anak mak, rasanya baru je smlm tukarkan lampin..ha ha ha.. Nama:...
- Monday, March 29, 2010
Happy Birthday sayang ku Yana. Happy Birthday sayang ku Yana. Reviewed by Sis Lin on Monday, March 29, 2010 Rating: 5

Celebrate 60 Earth Hour.

                      Salam semua... Rajin mengupdate plk mak cik pepel ni,hahaha..ada aku kisah? :p  Sedia maklum semua, smlm adalah ha...
- Sunday, March 28, 2010
Celebrate 60 Earth Hour. Celebrate 60 Earth Hour. Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 28, 2010 Rating: 5

Award dari Cik Mat Gebu

*kredit gambo dr PinkFlower blog..cari kt en google..he he Salam semua.. Siapa tak kenal Cik mat gebu , Orangnya baik dan pandai masak...
- Sunday, March 28, 2010
Award dari Cik Mat Gebu Award dari Cik Mat Gebu Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 28, 2010 Rating: 5

Tahniah bt S.K.T.B.I

Salam semua.. Maaf la ye, 2-3hrni mmg buzy sikit, dr hr smlm hgga ke hrni, masih ada lagi xtvt dan mjlis nak kena gi..huhuhu So smlm Sek...
- Sunday, March 28, 2010
Tahniah bt S.K.T.B.I Tahniah bt S.K.T.B.I Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 28, 2010 Rating: 5

My name is POLO.

Salam semua.. I miss you all, U all miss me? ha ha ha..lamanya tak bersiaran ek, kwn2 jgn kecik hati le, bkn merajuk or malas nk online b...
- Sunday, March 28, 2010
My name is POLO. My name is POLO. Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 28, 2010 Rating: 5

60 Earth Hour 27 March 2010

Salam semua.. Entry bertahan sehingga hari Earth Hour Sedunia 27.3.2010.. Kamu, kamu, kamu kamu...heii kamu semua, masih ingat sejarah ta...
- Tuesday, March 23, 2010
60 Earth Hour 27 March 2010 60 Earth Hour 27 March 2010 Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 23, 2010 Rating: 5

My Dream Watch..

Salam semua... Ermm jgn senyum, jgn dok jeling, ini sekadar iklan saje, muahahahahah Ishhh tp tersangat cantikk kan? kan? yg penting seme...
- Sunday, March 21, 2010
My Dream Watch.. My Dream Watch.. Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 21, 2010 Rating: 5

Saturday mood

Salam semua.. Selamat pagi yg sejuk dari Jb Tamn Bukit Indah ni...tmpt kowang hujan x? ishh pagi2 td dh xde karen tp xpe, nasib baik jgk...
- Saturday, March 20, 2010
Saturday mood Saturday mood Reviewed by Sis Lin on Saturday, March 20, 2010 Rating: 5

Ngidam yg kesampaian

           *Asam pedas ikan kerisi, sayur goreng campur, ikan pekasam goreng berlado.. Salam semua.. Uhuk uhuk..accchummm adeiii batuk se...
- Friday, March 19, 2010
Ngidam yg kesampaian Ngidam yg kesampaian Reviewed by Sis Lin on Friday, March 19, 2010 Rating: 5

Sukaneka Kita-Kita 18.3.10

Salam semua.. Alhamdulilah hrni 18.3.2010 sekali lagi sukaneka yg Lin anjurkan berjaya juga di laksanakan, semua berkat sokongan dan kejas...
- Thursday, March 18, 2010
Sukaneka Kita-Kita 18.3.10 Sukaneka Kita-Kita 18.3.10 Reviewed by Sis Lin on Thursday, March 18, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.