'Orang Baru'...hehehe

Salam semua... Kegeraman dan kesakitan melanda bermula smlm ptg hgga le setengah hrni, adeiii ntah kenapa tiba2 tenet bt hal, 2 lampu mode...
- Friday, July 31, 2009
'Orang Baru'...hehehe 'Orang Baru'...hehehe Reviewed by Sis Lin on Friday, July 31, 2009 Rating: 5

Kek Besday Semalam..Promote!!!

Salam semua... Hehehe...smlm kan bufday Hubby, Lin ucapkan bebanyak terima kasih kt semua yg mendoakan dan memberi ucapan bt hubby ye, semu...
- Wednesday, July 29, 2009
Kek Besday Semalam..Promote!!! Kek Besday Semalam..Promote!!! Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 29, 2009 Rating: 5

Arghhh..Sapa Punya Keje Ni???

Salam semua... Arghhh tension! tension!...Kakak,Adik,Amat!!! sapa punya keje ni???? Adeiii..see see, kowang nmpak apa tu? ye, tu kursi kete...
- Wednesday, July 29, 2009
Arghhh..Sapa Punya Keje Ni??? Arghhh..Sapa Punya Keje Ni??? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 29, 2009 Rating: 5

Hepi Bufday My Dear...

Salam semua... 28hb Julai, lahirnye seorg insan yg aku cintai, menjd suami dan ayah bt 3 org ank2 ku... Aku bhagia dgn kebahgiaan yg kau ber...
- Tuesday, July 28, 2009
Hepi Bufday My Dear... Hepi Bufday My Dear... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 28, 2009 Rating: 5

Betul Le Tu...Hehehe

Salam semua.... Hehehe..Ye le tu, betul le tu, pandai ye korang meneka, lebih2 lg si Prebetsapu tu, uiskk bapa mithali tu, segala jenama ...
- Monday, July 27, 2009
Betul Le Tu...Hehehe Betul Le Tu...Hehehe Reviewed by Sis Lin on Monday, July 27, 2009 Rating: 5

Agak Korang, Apa Bende?

Salam semua... Selamat la hari Isnin bt semua yek...sapa2 yg keje tu, selamat memulakan keje ye... Sungguh pun Isnin di kaitkan dgn Monday ...
- Monday, July 27, 2009
Agak Korang, Apa Bende? Agak Korang, Apa Bende? Reviewed by Sis Lin on Monday, July 27, 2009 Rating: 5
Kerana 'Dia' Aku Merindui 'Sesaorg'.. Kerana 'Dia' Aku Merindui 'Sesaorg'.. Reviewed by Sis Lin on Monday, July 27, 2009 Rating: 5

Anakku Amat Demam Lagi...

Salam semua.... Semalam elok aje dia, tp ptg smlm mmg nmpk lepak anak Lin ni, terus tido sampai ke maghrib dgn baju sek x bkk lagi, stat m...
- Saturday, July 25, 2009
Anakku Amat Demam Lagi... Anakku Amat Demam Lagi... Reviewed by Sis Lin on Saturday, July 25, 2009 Rating: 5

LoveDay's Sauna Plus...

Salam semua... Selamat sejahtera, selamat hari sabtu yg ceria, dan selamat berhujung minggu bt semua.... Nak di pendekkan cerita, smlm hubb...
- Saturday, July 25, 2009
LoveDay's Sauna Plus... LoveDay's Sauna Plus... Reviewed by Sis Lin on Saturday, July 25, 2009 Rating: 5

Kenali Pasangan Anda...

Salam semua... Walaupun ia cuma ramalan psikologi, namun ada juga kebenarannya. Nak tahu apa cara tersebut? Baik, Lin kongsikan dengan kor...
- Thursday, July 23, 2009
Kenali Pasangan Anda... Kenali Pasangan Anda... Reviewed by Sis Lin on Thursday, July 23, 2009 Rating: 5

Sepi La Malam Ni...Huhuhu

Salam semua... Ermmm...Harini hari Khamis, pg td abg dh gi outstation ke Melaka, 2hr lak tu, ada course safety, nampak gayanya sepi le mal...
- Thursday, July 23, 2009
Sepi La Malam Ni...Huhuhu Sepi La Malam Ni...Huhuhu Reviewed by Sis Lin on Thursday, July 23, 2009 Rating: 5

Tahniah Yatie (K6)..

Salam semua.... Tahniah bt kawan Lin, Haryatie (Yatie) yg telah selamat melahirkan anak ke-3 td ptg pkl 5pm di Hospital Sultanah Aminah, d...
- Wednesday, July 22, 2009
Tahniah Yatie (K6).. Tahniah Yatie (K6).. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 22, 2009 Rating: 5

Bertukar Lagi, Ok tak?

Salam semua... Aduyaiii pening2 kepala fikir kalo nak tukar layout ni kan..salah pilih kang tak menarik, silap2 kang jd berat lak, salah d...
- Wednesday, July 22, 2009
Bertukar Lagi, Ok tak? Bertukar Lagi, Ok tak? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 22, 2009 Rating: 5

Hepi Bufday My Dear...

Salam semua... "Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi Ct Delima, Selamat Hari Jadi" Heee dh menanbah lg 1thn ...
- Wednesday, July 22, 2009
Hepi Bufday My Dear... Hepi Bufday My Dear... Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 22, 2009 Rating: 5

Step By Step Okies...

Salam semua.... Sori seribu sori ok, lately ni mmg bz sikit, dok sibuk uruskan hal jualbeli kete hitam Lin tu, dlm sedih sayu nak merelaka...
- Tuesday, July 21, 2009
Step By Step Okies... Step By Step Okies... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 21, 2009 Rating: 5

Giliran Ko Pulak Pergi....

Tak dapek den nak tolong eiiii...huhuhhuhu.. Sebelum ni si kancil pergi skrg tiba plk giliran si hitam ni ye, alahaiii byk betul kenangan dg...
- Monday, July 20, 2009
Giliran Ko Pulak Pergi.... Giliran Ko Pulak Pergi.... Reviewed by Sis Lin on Monday, July 20, 2009 Rating: 5

Aku Pun Nak Jugak...hehehe

Salam semua... Hoye3x...akhirnya aku terpedaya gak beli flip flop ni tau, tapi yg mencik tu takde color pepel, puas cari dah, tp mmg takde ...
- Sunday, July 19, 2009
Aku Pun Nak Jugak...hehehe Aku Pun Nak Jugak...hehehe Reviewed by Sis Lin on Sunday, July 19, 2009 Rating: 5

Ole-ole Dr Labuan...

Salam semua... Pon pon pon....aik rasanya takde plk amik byr baju dr An, apsal plk ada abg poslaju dtg ni, mmg suspen gak td..hehehehe Ru...
- Saturday, July 18, 2009
Ole-ole Dr Labuan... Ole-ole Dr Labuan... Reviewed by Sis Lin on Saturday, July 18, 2009 Rating: 5

Harry Potter..Layannnn

"Harry Potter and the Half-Blood Prince". ... Yezzzaaaa boleh kasi 4bintang cite ni, tp kalo korang nak tgk eh, kena la faham dr ...
- Friday, July 17, 2009
Harry Potter..Layannnn Harry Potter..Layannnn Reviewed by Sis Lin on Friday, July 17, 2009 Rating: 5

'Mak Tak Tahu Ke?' Ayooooo

Salam semua... Huhuhu...tu le dia, kalo dh lama x masuk sek, nak jawab soklan matematik bdk drjah3 ni pun dok kira2 jgk tau,adeiiiii.. Smlm...
- Thursday, July 16, 2009
'Mak Tak Tahu Ke?' Ayooooo 'Mak Tak Tahu Ke?' Ayooooo Reviewed by Sis Lin on Thursday, July 16, 2009 Rating: 5

Sedap Ke???

Salam semua... Ermmm sodap sngt ke? uisskk kalo tgk iklan dia, mmg ngencess ko, so apalagi menu cuba dan mencuba pun bermula le..hehehehe ...
- Wednesday, July 15, 2009
Sedap Ke??? Sedap Ke??? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 15, 2009 Rating: 5

Dodol & Asam Jawa..

Salam semua... Selamat pg yg ceria, ada yg masih tido berdengkur ke lg tu? adeiii banguuunnnnnn!!! Ok makan apa ek pg ni korang? apa yg se...
- Tuesday, July 14, 2009
Dodol & Asam Jawa.. Dodol & Asam Jawa.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 14, 2009 Rating: 5

Hepi Bufday Julie...

Salam semua... "Hepi Bufday To You, Hepi Bufday To You, Hepi Bufday To Julie...Hepi Bufday To You".. Ala Along tau ko mesti x nak...
- Monday, July 13, 2009
Hepi Bufday Julie... Hepi Bufday Julie... Reviewed by Sis Lin on Monday, July 13, 2009 Rating: 5

Black Pasti Boleh!!!

Salam semua... Sikit je nak menyampuk malam ni sebelum mentor3 final jap lg.. Aku harap2 Black le jd juara, mmg power sehh sore dia, proteg...
- Sunday, July 12, 2009
Black Pasti Boleh!!! Black Pasti Boleh!!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, July 12, 2009 Rating: 5

Kenduri Duda & Janda..

Salam semua... Salam hr minggu bt semua, cmne kowang hrni? gi mana beristirehat hr minggu ni? Lin hrni lotih le, dr pg sampai le td kul ...
- Sunday, July 12, 2009
Kenduri Duda & Janda.. Kenduri Duda & Janda.. Reviewed by Sis Lin on Sunday, July 12, 2009 Rating: 5

Kisah Di Pejabat Kadi....

Salam semua.. Mari kita renung2kan nye yek.. *petikan dr email seorg kawan sepasang suami isteri baru bercerai dan mereka bertengkar untu...
- Friday, July 10, 2009
Kisah Di Pejabat Kadi.... Kisah Di Pejabat Kadi.... Reviewed by Sis Lin on Friday, July 10, 2009 Rating: 5

Gatal La Pulak..huhuhu

Salam semua... Adeii macam2 hal la minggu ni, demam la, batuk le, selsema le, ni tetiba ptg smlm dok garu2 je, ingat ke nak jd species lai...
- Friday, July 10, 2009
Gatal La Pulak..huhuhu Gatal La Pulak..huhuhu Reviewed by Sis Lin on Friday, July 10, 2009 Rating: 5

Makan Tghri & Minum Ptg..

Salam semua.... Jangan alih siaran, ni bukan blog masak2 or jalan2 cr makan cuma saje je nk menepek bg update sikit blog Lin ni,muahahahah...
- Thursday, July 09, 2009
Makan Tghri & Minum Ptg.. Makan Tghri & Minum Ptg.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, July 09, 2009 Rating: 5

Burger & Kasawari???

Salam semua... Harini rasa ada ok sikit, makan ubat le, kalo x makan maunye melepek lagi le Lin ni, cuma sore dh ala2 rock pisau,hahahaha....
- Thursday, July 09, 2009
Burger & Kasawari??? Burger & Kasawari??? Reviewed by Sis Lin on Thursday, July 09, 2009 Rating: 5

Aku Demam..Huhuhuhuhu

Salam semua... Hidung berair hinguss, tekak perit sakit, cuma kepala je x sakit, kalo x le, mau nye lepak le driver anak2 Lin ni,huhuhuhu...
- Wednesday, July 08, 2009
Aku Demam..Huhuhuhuhu Aku Demam..Huhuhuhuhu Reviewed by Sis Lin on Wednesday, July 08, 2009 Rating: 5

Pisang 'Belalai' Gajah???

Salam semua... Pelik??? tp Benar.... isshhh ishhhh panjangnye pisang tu berbuah kan, sampai mencecah ke tanah tu, skli masak tu, leh bt ke...
- Tuesday, July 07, 2009
Pisang 'Belalai' Gajah??? Pisang 'Belalai' Gajah??? Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 07, 2009 Rating: 5

Jalan2 Dpt Award..he3x..

Salam semua... Harini Lin tgk ramai yg dpt award yg sama ni kan, semuga murah idea dlm berblogging si pemberi award ni,hehehehe Yg atas n...
- Tuesday, July 07, 2009
Jalan2 Dpt Award..he3x.. Jalan2 Dpt Award..he3x.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 07, 2009 Rating: 5

Dah 3Hr Hujan...Ermmm

Salam semua... Ermm sejukkk nye ler, dah 3hr berturut2 hujan di JB ni, cuaca x menentu kan? kalo dh panazz, panazz betul2 punya, tp kalo d...
- Tuesday, July 07, 2009
Dah 3Hr Hujan...Ermmm Dah 3Hr Hujan...Ermmm Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 07, 2009 Rating: 5

Sayang Nak Makan la....

Salam semua... Gud monink semua...dh nk lunch pun kan,he3x.... Ermmm mcm x de mood nak bt update, hubby pun x de, dh otw ke Trengganu, nnti...
- Tuesday, July 07, 2009
Sayang Nak Makan la.... Sayang Nak Makan la.... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 07, 2009 Rating: 5

Dah Tak Tahan Wooooo

Salam semua... Adeiii lepas je hntar Ret balik, ingat nak masuk Sgpore, tp x jd hubby kata esok pg jek, so apalagi, Lin terus le gi kedai...
- Monday, July 06, 2009
Dah Tak Tahan Wooooo Dah Tak Tahan Wooooo Reviewed by Sis Lin on Monday, July 06, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.