Sayang Nak Makan la....

Salam semua...

Gud monink semua...dh nk lunch pun kan,he3x....
Ermmm mcm x de mood nak bt update, hubby pun x de, dh otw ke Trengganu, nnti tulat baru blk, 'jgn lupa beli kopok lekor ye Yang'..hehehe
Pg td lepas sidai baju teringat lak smlm gi Jusco ada beli mashmallow, tp smlm x perasan la bentuknye tu, skli td bkk nk mkn, alahaiii sayangnye nak makan, bentuk love you, cute nye....so nk jdkan cerita, Lin x mkn pun bende tu, kasi kt anak, x sanggup nk makan, ntah ek kenapa...



P/S: Kalo tau, beli bentuk lain smlm, kalo bentuk love ni, mcm sensitif nk telan ler...


Sayang Nak Makan la.... Sayang Nak Makan la.... Reviewed by Sis Lin on Tuesday, July 07, 2009 Rating: 5

4 comments:

  1. Tajuk diatas membawa banyak erti....

    1. Sayang nak makan.
    2. Sayang, nak makan.
    3. Sayanggggg nak makan?

    hehe.. saja2 je.

    ReplyDelete
  2. ciutnya..
    utk dimakan ke hiasan ni....he..he.. mkn je...lepas mkn mesti hati lagi sensitif...

    ReplyDelete
  3. kakak, belikan sy mashmallow..untuk my bday..hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.