Cuba teka?Dimana?Siapa? Cuba teka?Dimana?Siapa? Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 30, 2008 Rating: 5

Pasar Tiram/Man Janggut

Salam semua... Aduh..sori la kwn2 hrni lin menghilang lg dr blog,pg ni lin gan kwn aida kesuma gi pasar tiram,saje jln2 lama dh x pergi,huj...
- Thursday, October 30, 2008
Pasar Tiram/Man Janggut Pasar Tiram/Man Janggut Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 30, 2008 Rating: 5

Keluar Negeri?

Salam semua... Hrni lin pg2 lg dh kuar nk pi singapore,ada urusan sikit,so kuar saje trus sms muralle,ingt nk jumpa dia,tp muralle jwb sms ...
- Wednesday, October 29, 2008
Keluar Negeri? Keluar Negeri? Reviewed by Sis Lin on Wednesday, October 29, 2008 Rating: 5

Birthday Party uma Intan..

tu nmpk tu kek hrjadi ank intan,kartun ape tu..cuba teka?...betul..upin/ipin..ank intan mmg suke benar dgn kartun tu,jd idea intan dgn suami...
- Tuesday, October 28, 2008
Birthday Party uma Intan.. Birthday Party uma Intan.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, October 28, 2008 Rating: 5

hadiah dr CT/CM

hip.hip.hurayy...mmg lompat2 kijang lin hrni,mana x hrni dpt hadiah dr kekanda ku sayang CT/CM..ni kali ke-2 diaorg bg selepas kad raya hrtu...
- Monday, October 27, 2008
hadiah dr CT/CM hadiah dr CT/CM Reviewed by Sis Lin on Monday, October 27, 2008 Rating: 5

bingkisan dr DirFara

wah...hrni ada dpt bingkisan dr dir,terima kasih la sudi jgk nk bg smile tu 1 utk sis,dlm byk2 tu ada jgk sis kt dlm tu ye...thanks,terharu,...
- Monday, October 27, 2008
bingkisan dr DirFara bingkisan dr DirFara Reviewed by Sis Lin on Monday, October 27, 2008 Rating: 5

happy deepavali

salam semua... Disini lin ingin mengucapkan "SELAMAT HARI DEPAVALI" kepada semua kaum india yg merayakan nye,dan lin harap semoga...
- Monday, October 27, 2008
happy deepavali happy deepavali Reviewed by Sis Lin on Monday, October 27, 2008 Rating: 5

marhaban x abs2 lg..layan gmbr

salam semua... marhaban ya marhaban... mmg meriah,riuh,kecoh,gempak marhaban thn nih... semua gmbr2 nih mana yg sempat je lin snap,ye ...
- Sunday, October 26, 2008
marhaban x abs2 lg..layan gmbr marhaban x abs2 lg..layan gmbr Reviewed by Sis Lin on Sunday, October 26, 2008 Rating: 5

gigi ok/lagi2 marhaban

gigi?? owh dh ok,x de bengkak lagi,sakit pun kurang dh sikit,dh boleh makan..hrni nk p jumpa doktor cabut,tp bak kate member blogger lin...
- Friday, October 24, 2008
gigi ok/lagi2 marhaban gigi ok/lagi2 marhaban Reviewed by Sis Lin on Friday, October 24, 2008 Rating: 5

gigi oh gigi...adeiii

adeiii....ishhh klu dh sakit gigi teruk jgk ye,nk marah pun ye,nk tido ssh pun ye,nk mkn/minum semua susah,lg klu nk bt keje x menjd semua...
- Thursday, October 23, 2008
gigi oh gigi...adeiii gigi oh gigi...adeiii Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 23, 2008 Rating: 5

hari ke-2 sakit gigi....

sakit gigi... gigi sakit... kenapa boleh sakit gigi... gigi kenapa la boleh sakit... makan x boleh... x boleh pun kena makan... ubat dh abis...
- Wednesday, October 22, 2008
hari ke-2 sakit gigi.... hari ke-2 sakit gigi.... Reviewed by Sis Lin on Wednesday, October 22, 2008 Rating: 5

aduhhh...di serang sakit gigi

salam semua... hrni lin x berapa sihat,di serang sakit gigi dek kerana gusi pecah..aduh sakit nye ni jgn ckp la,smlm ptg mula rase denyut2...
- Tuesday, October 21, 2008
aduhhh...di serang sakit gigi aduhhh...di serang sakit gigi Reviewed by Sis Lin on Tuesday, October 21, 2008 Rating: 5

marhaban raya rumah ke-2/ke-3

salam bt semua..lin ni mmg dh x de entri lain nk post,msh mood raya lagi..keh3 jgn la jemu lak ye,kan msh ada raya lg nih...mlm smlm ada ...
- Saturday, October 18, 2008
marhaban raya rumah ke-2/ke-3 marhaban raya rumah ke-2/ke-3 Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 18, 2008 Rating: 5

expose dr cik lawa..wakakah

wajah zaman 70an.... wakakah...aduh la adeh dehh...x tahan aku tgk..nk jd cite, td aku p sggh blog cik lawa,dok ckp2 la mcmne la rupa aku k...
- Thursday, October 16, 2008
expose dr cik lawa..wakakah expose dr cik lawa..wakakah Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 16, 2008 Rating: 5

template/kunjungan balas

salam semua... semalam tgh dok2 lompat2 ke blog org,terfikir lak nk tkr template bru tp x reti..so aku bkk blog ien(muncet) bc tutorial yg d...
- Thursday, October 16, 2008
template/kunjungan balas template/kunjungan balas Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 16, 2008 Rating: 5

wanita terlalu istimewa.

Mama dan Papa sedang menonton TV, seraya mama berkata. '..i letih la..dah lewat ni, i nak tido lah.....' Mama pun pegi dapur nak t...
- Tuesday, October 14, 2008
wanita terlalu istimewa. wanita terlalu istimewa. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, October 14, 2008 Rating: 5
anugerah RATU RAYA dr shai... anugerah RATU RAYA dr shai... Reviewed by Sis Lin on Sunday, October 12, 2008 Rating: 5

beraya bersama blogger2...

hari ini adalah kenangan terindah bt lin sbgai blogger sbb nye org kuat2 MSJbox semua dtg beraya kermh lin...terima kasih bt kasawar...
- Sunday, October 12, 2008
beraya bersama blogger2... beraya bersama blogger2... Reviewed by Sis Lin on Sunday, October 12, 2008 Rating: 5

marhaban raya per-1

keh3...raya lg,marhaban uma EFFA yg siang td tu,ni 2nd round nye lin dtg,td touchup skrg melaram lak...hah jgn terkezut ...
- Saturday, October 11, 2008
marhaban raya per-1 marhaban raya per-1 Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 11, 2008 Rating: 5
Powered by Blogger.