SAMBAL TUMIS KUPANG DAUN LIMAU

Assalamualaikum wbt .. Hai apa kabar semua ? Lama sungguh tak mengupdate menulis di sini.  Terima kasih juga yang masih  sudi singgah...
- Friday, September 08, 2017
SAMBAL TUMIS KUPANG DAUN LIMAU SAMBAL TUMIS KUPANG DAUN LIMAU Reviewed by Sis Lin on Friday, September 08, 2017 Rating: 5

YARRA XTRAC MOSTURISER

Assalamualaikum wbt ... Mosturiser xtraC Yarra . JIMAT kan kos penjagaan kulit dengan HASIL TERBAIK ! Perkenalkan XtraC Moist...
- Friday, August 04, 2017
YARRA XTRAC MOSTURISER YARRA XTRAC MOSTURISER Reviewed by Sis Lin on Friday, August 04, 2017 Rating: 5

SETELAH SEKIAN LAMA .

Assalamualaikum wbt .. Cakk, apa khabar semua ? Lama sudah tidak menulis di sini, bukan tak nak menulis lagi tapi agak susah na...
- Wednesday, May 10, 2017
SETELAH SEKIAN LAMA . SETELAH SEKIAN LAMA . Reviewed by Sis Lin on Wednesday, May 10, 2017 Rating: 5

WANITA TERAKHIR - FATTAH AMIN

Assalamualaikum wbt.. Menjelang hari-hari bahagia kita Ku bayang wajah indahmu bersamaku Di sisiku kau ukir senyum manismu Kau ...
- Tuesday, January 17, 2017
WANITA TERAKHIR - FATTAH AMIN WANITA TERAKHIR - FATTAH AMIN Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 17, 2017 Rating: 5

KLUANG RAILCOFFEE

Assalamualakum wbt.. Yee akhirnya jejak juga aku kesini, korang dah sampai ?  Ye la bukan apa, sebab sebelum ni asyik la nengok kaw...
- Thursday, January 12, 2017
KLUANG RAILCOFFEE KLUANG RAILCOFFEE Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 12, 2017 Rating: 5
SAKTHI FITNESS CENTRE (GYM WANITA) SAKTHI FITNESS CENTRE (GYM WANITA) Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 11, 2017 Rating: 5

KRIM BUANG TAHI LALAT (LMC)

Assalamualaikum wbt. KRIM AJAIB!!!  BUANG KUTIL, KETUAT, TAHI LALAT TANPA RASA SAKIT . Anda runsing dengan kutil dan tahi lalat...
- Tuesday, January 10, 2017
KRIM BUANG TAHI LALAT (LMC) KRIM BUANG TAHI LALAT (LMC) Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 10, 2017 Rating: 5

AMALAN GAYA HIDUP SIHAT

Assalamualaikum wbt.. Tidak dinafikan semakin ramai rakyat Malaysia yang mula sedar akan kepentingan menjalani hidup sihat. Namun, masi...
- Monday, January 09, 2017
AMALAN GAYA HIDUP SIHAT AMALAN GAYA HIDUP SIHAT Reviewed by Sis Lin on Monday, January 09, 2017 Rating: 5

RESEPI BINGKA UBI MUDAH

Assalamualaikum wbt .. Alhamdulilah ketemu lagi kita pagi ni, pagi Jumaat yang barakoh.  Korang sarapan apa tu haa? Waaa sedapnyaaa...
- Friday, January 06, 2017
RESEPI BINGKA UBI MUDAH RESEPI BINGKA UBI MUDAH Reviewed by Sis Lin on Friday, January 06, 2017 Rating: 5

REVIEW: RESTORAN AZZALAVA

Assalamualaikum wbt .. Pertama kali dengar dan baca tentang restoran ni waktu terbaca di page FB Visit Johor, rata-rata yang bagi...
- Thursday, January 05, 2017
REVIEW: RESTORAN AZZALAVA REVIEW: RESTORAN AZZALAVA Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 05, 2017 Rating: 5

KERIA ANTARABANGSA VIRAL

Assalamualaikum wbt.. Pepagi mood datang nak menulis pasal kuih ni, perut terus lapar jadinya, aisssh jangan merungut, selagi mood nak ...
- Wednesday, January 04, 2017
KERIA ANTARABANGSA VIRAL KERIA ANTARABANGSA VIRAL Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 04, 2017 Rating: 5

AURORAOIL : PELEBAT BULU

Assalamualaikum wbt.. Anda mempunyai masalah seperti berikut? ~ Rambut gugur dan berkelumumur ~ Kening nipis dan jarang ~ Jan...
- Tuesday, January 03, 2017
AURORAOIL : PELEBAT BULU AURORAOIL : PELEBAT BULU Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 03, 2017 Rating: 5

2017 : POSITIF + SYUKUR

Assalamualaikum wbt .. Selamat Tahun Baru buat semua pengunjung blog aku walaupun sekarang agak lama tidak mengupdate blog di sini, duk...
- Tuesday, January 03, 2017
2017 : POSITIF + SYUKUR 2017 : POSITIF + SYUKUR Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 03, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.