Sajak orang Tabligh.

Hai semua.. Renung-renungkan dan selamat beramal..*sekadar entry renungan*.. C&P dari Tok Wan(Fb).. Orang Tabligh, Ntah sape la yg b...
- Tuesday, February 22, 2011
Sajak orang Tabligh. Sajak orang Tabligh. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 22, 2011 Rating: 5

20hb Feb: Jemputan Maulud Nabi.

Haii semua... Ahad 20hb Feb, Kumpulan Yassin Al-Wasilah Bukit Indah di tempat Lin dapat jemputan MaulidurRasul di Rumah Pangsa Bukit Indah,...
- Tuesday, February 22, 2011
20hb Feb: Jemputan Maulud Nabi. 20hb Feb: Jemputan Maulud Nabi. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 22, 2011 Rating: 5

19 Feb : Hepi Belated Day Mum.

Haii semua... 'Hepi Belated Day Mak'.. Sampai tak sempat nak buat entry khas untuk Mak haritu dek gara-gara line tenet semput kat r...
- Tuesday, February 22, 2011
19 Feb : Hepi Belated Day Mum. 19 Feb : Hepi Belated Day Mum. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 22, 2011 Rating: 5

'Sini Ada Hantu'..Hampehh!

Haii semua.. Lagi entry cerita basi..hehehe aku punya suka lahhhhhhhh...! Kowang dah tengok ke cite ni? Sini Ada Hantu..? tapi takde hantu ...
- Monday, February 21, 2011
'Sini Ada Hantu'..Hampehh! 'Sini Ada Hantu'..Hampehh! Reviewed by Sis Lin on Monday, February 21, 2011 Rating: 5

Jom Karok dan menGaruk.

Haii semua.. Miss u miss u all... Lamanya blog aku ni tak berupdate kan? ermm faham-faham aje la, line berukband ni slow macam siput sedut ...
- Monday, February 21, 2011
Jom Karok dan menGaruk. Jom Karok dan menGaruk. Reviewed by Sis Lin on Monday, February 21, 2011 Rating: 5

xtvt 'melongkang' a.k.a Bowling.

Assalamualaikum... Tarikh: 12hb Feb..Hari Sabtu. Hari yang di tunggu telah tiba, sekali lagi dan berkali-kali Geng KAMIE datang berkunjung ...
- Wednesday, February 16, 2011
xtvt 'melongkang' a.k.a Bowling. xtvt 'melongkang' a.k.a Bowling. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 16, 2011 Rating: 5

Salam MaulidurRasul..

Hai semua... Junjungan Mulia. Tercipta satu lembaran sejarah Di tanah suci Kota Mekah Hari yang mulia penuh syahadah Bermulalah sebuah kisa...
- Tuesday, February 15, 2011
Salam MaulidurRasul.. Salam MaulidurRasul.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, February 15, 2011 Rating: 5

14.2.2011...Monday Blues..

Haii semua... Opsss sori..tuan rumah blog sibuk sikit 2-3 harini, ada tetamu iatimewa jauh datang bertandang.. Insya'allah nanti selepa...
- Monday, February 14, 2011
14.2.2011...Monday Blues.. 14.2.2011...Monday Blues.. Reviewed by Sis Lin on Monday, February 14, 2011 Rating: 5

Amalan DIET yang sihat.

Haii semua.. Mungkin waktu entri ni keluar, tuan tanah blog ni dah start berdengkur agaknya, hahaha :in buat 'autoupdate' untuk pet...
- Thursday, February 10, 2011
Amalan DIET yang sihat. Amalan DIET yang sihat. Reviewed by Sis Lin on Thursday, February 10, 2011 Rating: 5

CNY @MIL house,Sabak Bernam.

Hai semua... Update update lagi dan lagi..hehehehe, selagi tak habis ceritanya selagi tu le aku update terus menerus..:p Tujuan sebenarnya ...
- Thursday, February 10, 2011
CNY @MIL house,Sabak Bernam. CNY @MIL house,Sabak Bernam. Reviewed by Sis Lin on Thursday, February 10, 2011 Rating: 5

CNY @i-City,Shah Alam.

Haii semua... Panaskan cuaca? Kat JB ni dah sampai tahap 35'c kepanasannya..uiii mau rentung kulit dibuatnya... Berbalik cerita CNY Lin...
- Wednesday, February 09, 2011
CNY @i-City,Shah Alam. CNY @i-City,Shah Alam. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, February 09, 2011 Rating: 5
Powered by Blogger.