Cuti-cuti masuk angin...

Salam semua... Masuk angin?? ermm mmg masuk angin,apa x nye,plan nye lain jd nye lain lak,mula2 nk ke Perak,last2 call x jd lak,so kita ke ...
- Wednesday, January 28, 2009
Cuti-cuti masuk angin... Cuti-cuti masuk angin... Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 28, 2009 Rating: 5

Jom layan REDBOX...

Salam semua.... Rabak sehhhh...ishh mmg bergegar mlm 25hb tu..mana x Lin dn Family juga Kasawari dn Linda dok melalak kt Redbox mlm tu,mlm ...
- Wednesday, January 28, 2009
Jom layan REDBOX... Jom layan REDBOX... Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 28, 2009 Rating: 5

Aku dan Purple..

Salam semua... Ehem..ehemmm...Hrtu sebelum gi Redbox kan Lin kuar dgn abg gi Jusco Tebrau tu,ye la tgh sale2 giler Raya Cina kan,mata terpa...
- Wednesday, January 28, 2009
Aku dan Purple.. Aku dan Purple.. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 28, 2009 Rating: 5

Soping Sakan!!!

Salam semua... Soping?? iye hrni hubby ajak gi beli brg sikit utk bwk blk ke kampung nnti,skli nk beli brg bt kek tu,so ank2 pun semua n...
- Saturday, January 24, 2009
Soping Sakan!!! Soping Sakan!!! Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 24, 2009 Rating: 5

Buah Tangan bt semua..

Salam semua... Wah cuma tinggal beberapa saje lg semua bangsa Cina akan menyambut Hari Raya Cina..sana sini bkk bazar kan..plk tu Lin mmg...
- Thursday, January 22, 2009
Buah Tangan bt semua.. Buah Tangan bt semua.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 22, 2009 Rating: 5

Sakit2...Makan2...

Salam semua... Maaf la bebanyak yer,hrni kira 1 hr Lin x on9,bdn rase x selesa dn x sedap la,sakit semua bdn ni,so mlm ni td lin b...
- Thursday, January 22, 2009
Sakit2...Makan2... Sakit2...Makan2... Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 22, 2009 Rating: 5

Bertuah punye Anak!!

Salam semua... Ermm makan lagi,lagi2 makan...keh3..smlm lps je amik Naz dan Amat blk tuisyen,si Naz bertnye:- Naz: Mak masak ape-ape? Li...
- Tuesday, January 20, 2009
Bertuah punye Anak!! Bertuah punye Anak!! Reviewed by Sis Lin on Tuesday, January 20, 2009 Rating: 5

Mee Hoon AJL-23!!

Salam semua... Mlm ni Anugerah Juara Lagu(AJL-23),so mlm ni Lin greng mee hoon je,ye la nk dok 2jam tu depan tv,kang kelaparan lak ank2 cr m...
- Sunday, January 18, 2009
Mee Hoon AJL-23!! Mee Hoon AJL-23!! Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 18, 2009 Rating: 5

Hepi Bufday DIR...

Salam semua... 'Selamat Hari Jadi''Selamat Hari Jadi'Selamat Hari Jadi Dir ''Selamat Hari Jadi'... Hepi Bufday ...
- Sunday, January 18, 2009
Hepi Bufday DIR... Hepi Bufday DIR... Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 18, 2009 Rating: 5

BIBIK baru???

Salam semua... Bibik Baru?? manyak la...x nmpak tu sapa?? aku tu weiii!!!! biase le tanggungjawab kan tu,cuci kasut sekolah ank,tp cuci kas...
- Saturday, January 17, 2009
BIBIK baru??? BIBIK baru??? Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 17, 2009 Rating: 5

Dapat Limau woo..

Salam semua... Ting tong...tgh dok2 tenet ni bunyi door bell,rupanye jiran depan uma ni bg limau raya sehhh,mmg hajat di hati nk beli gak ...
- Friday, January 16, 2009
Dapat Limau woo.. Dapat Limau woo.. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 16, 2009 Rating: 5

Keropok Lekur KETOT..he3

Salam semua... Dh berapa hr ni popular lak cite kopok lekur ni kt msjbox nih..ntah la nape,pelik ke?kelakar ke?ntah ape yg derang dok gelak...
- Thursday, January 15, 2009
Keropok Lekur KETOT..he3 Keropok Lekur KETOT..he3 Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 15, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.