MsjBox Holiday Ending Story

Salam semua... Sambung lagi episod terakhir cite MsjBox holiday kali ni..he he he.. Setelah masing2 berpisah membawa haluan sendiri, hanya...
- Thursday, December 31, 2009
MsjBox Holiday Ending Story MsjBox Holiday Ending Story Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 31, 2009 Rating: 5

MsjBox Holiday Story-Part 2

Salam semua.. Bersambung dr en3 sebelum ni, kami tinggalkan segala kenangan suka duka kamie di Ranting Beach Resort itu dgn penuh ceria da...
- Wednesday, December 30, 2009
MsjBox Holiday Story-Part 2 MsjBox Holiday Story-Part 2 Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 30, 2009 Rating: 5

MsjBox Holiday Story-Part 1

Salam semua... Aduii lama sungguh x update ni, dh rasa kekok nak menaip ni,hehehe...bkn nye lupa, bukan nye merajuk, tp maklum la sibuk dg...
- Wednesday, December 30, 2009
MsjBox Holiday Story-Part 1 MsjBox Holiday Story-Part 1 Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 30, 2009 Rating: 5

Terima Kasih Semua

Salam semua... Apa yang penting? KERJASAMA!!!.. Alhamdulilah, semuanya selesai dgn selamat, terima kasih buat semua peserta yg menjayakan d...
- Monday, December 28, 2009
Terima Kasih Semua Terima Kasih Semua Reviewed by Sis Lin on Monday, December 28, 2009 Rating: 5

Are You Ready?

View Larger Map Salam semua... Update terkini..map perjalanan, persiapan, susun atur acara & xtvt setempat.. Date : 25-26hb (Jumaat ...
- Thursday, December 24, 2009
Are You Ready? Are You Ready? Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 24, 2009 Rating: 5

Preview Kenangan Sedili

Salam semua... Arghh cuma tinggal lg 2hr saje lagi MsjBox Holiday bermula..rasa ketidak kesabaran memuncak2 dh ni, mana kan tidak, kenanga...
- Tuesday, December 22, 2009
Preview Kenangan Sedili Preview Kenangan Sedili Reviewed by Sis Lin on Tuesday, December 22, 2009 Rating: 5

Yang tawar yang manis

Salam semua... Hehehe saja nak bg ngencess kt kowang semua...muahahaha Ok le malas mau panjang2 cite le, tp sebelum cite kowang jgn gelak2 ...
- Monday, December 21, 2009
Yang tawar yang manis Yang tawar yang manis Reviewed by Sis Lin on Monday, December 21, 2009 Rating: 5

Nasib WakenaBeb!!!

Salam semua... Taknak cite banyak2 ni, kang ada pulak yg sedih, terkilan, nangis dan amarah kang..hu hu hu Dipendekkan cite, semua kejadia...
- Monday, December 21, 2009
Nasib WakenaBeb!!! Nasib WakenaBeb!!! Reviewed by Sis Lin on Monday, December 21, 2009 Rating: 5

Di Majlis kahwin Syainaa

Salam semua... Selamat pagi buat semua...apa khabar kawan2? ada yg monday blues harini kan, mata dok kelat2 lg tu nak pi keje, tp keje teta...
- Sunday, December 20, 2009
Di Majlis kahwin Syainaa Di Majlis kahwin Syainaa Reviewed by Sis Lin on Sunday, December 20, 2009 Rating: 5

Hepi besday Kasawari-Intro

Salam semua.. "Hepi besday buat teman, sahabat, abang, dan juga rakan baik Lin & juga Family, Kasawari..." Harini adalah hari...
- Sunday, December 20, 2009
Hepi besday Kasawari-Intro Hepi besday Kasawari-Intro Reviewed by Sis Lin on Sunday, December 20, 2009 Rating: 5

Yang jauh yang dekat

Salam semua... Pheww 2hrni lotih dan senak,hehehe sbbnya makan makan dan makan...kekekeke Ok le, yg sedia maklum, Shai & Retna ada ber...
- Saturday, December 19, 2009
Yang jauh yang dekat Yang jauh yang dekat Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 19, 2009 Rating: 5

Salam 1431 Hijrah

Salam semua... Salam di mulakan dengan penuh keberkatan, kemuliaan dan kesejahteraan buat semua, semuga kedatangan 1 Muharam akan membawa s...
- Thursday, December 17, 2009
Salam 1431 Hijrah Salam 1431 Hijrah Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 17, 2009 Rating: 5

Doa awal/akhir tahun

Salam semua... "Semuga Allah meredhai segala niat dan ibadah kita selama ini".. "Semuga Allah memberikan hidayah, berkah, ke...
- Thursday, December 17, 2009
Doa awal/akhir tahun Doa awal/akhir tahun Reviewed by Sis Lin on Thursday, December 17, 2009 Rating: 5

Bundle Sendirian Berhad

Salam semua... Salam senja buat semua, bz ke tu? dah makan? Lin baru balik dr uma mak dok hantar baju anak2 Lin yg dh x boleh pakai lagi tu...
- Wednesday, December 16, 2009
Bundle Sendirian Berhad Bundle Sendirian Berhad Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 16, 2009 Rating: 5

Resepi Dari Saji

Salam semua.. Opsss bukan bukan, ini bukan respi Lin, tp respi dr Saji online , tgh dok belek2 td baca online Utusan, skli terpandang lak r...
- Tuesday, December 15, 2009
Resepi Dari Saji Resepi Dari Saji Reviewed by Sis Lin on Tuesday, December 15, 2009 Rating: 5

Tukar selera

Salam semua.. Selamat tgh hari semua....rasanya hrni agak lewat Lin ke udara, cewahh mcm dlm radio plk,hahahaha bknnya apa, hrni kasi sett...
- Tuesday, December 15, 2009
Tukar selera Tukar selera Reviewed by Sis Lin on Tuesday, December 15, 2009 Rating: 5

Geng Lepak setaman

Salam semua... Hai hai hai..hehehe, sori le baru muncul ni, biasa le dok layan2 anak2 cuti sekolah ni, so pg td Lin & The Geng Setaman,...
- Monday, December 14, 2009
Geng Lepak setaman Geng Lepak setaman Reviewed by Sis Lin on Monday, December 14, 2009 Rating: 5

Abai sarapan boleh gemuk

Salam semua... Selamat hari minggu buat semua, dah sarapan? haa kot nye pun nak diet, sarapan kena di utamakan, sbbnya....klu kita tak ambi...
- Sunday, December 13, 2009
Abai sarapan boleh gemuk Abai sarapan boleh gemuk Reviewed by Sis Lin on Sunday, December 13, 2009 Rating: 5

Ratu Bulu Mata Palsu...

Salam semua... Hehehe syhhh ni gambo curi, kang klu tawu dek anak daro Lin tu, Yana & Naz, ada kena bebel sepanjang zaman..huahuahuahua...
- Saturday, December 12, 2009
Ratu Bulu Mata Palsu... Ratu Bulu Mata Palsu... Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 12, 2009 Rating: 5

jemputan kawin kandyrx

Salam semua.. Selamat ptg, cmne hujung mggu korang? kemana? buat apa? makan apa? hehehe Hari ni Lin pg kemas rumah mencuci mengemop, sarapa...
- Saturday, December 12, 2009
jemputan kawin kandyrx jemputan kawin kandyrx Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 12, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.