Sunday, December 06, 2009

Persiapan Ke Cherating Part-1

BY Sis Lin IN , , 1 comment

Salam semua...

Ermmm cmne? ok x khemah yg ni? siap ada balkoni lagi tu...hehehehhehe
Semua tahu 25hb nnti insyallah team MsjBox akan ke Cherating utk MsjBox holiday 2009 dan skli lagi tema bercamping di pilih, Lin plk tu x de dan x pernah nak membeli dan menyimpan khemah/tent ni, so tgh dok survey2 ni nak beli dan meninjau mana yg okay dan x okay...
Semua nak kena amik kira ni, masuk air ke x, kuat ke x, tp yg penting, kalis goyang..hahahahahaha.
Rasa yg ni okay, tp yg x bestnye, dh tanya x de color purple ler...huhuhuhu..
Takpe, masih ada masa, survey & survey lagi..yg ni Lin tgk kt Sgpore dh, mmg okay, kuat & kukuh dr segi material dan kualiti..hege? alah membeli menang memakai....hehehehhehe


P/S: Byk lagi persiapan dan persediaan nk kena buat ni..huhuhuhu..

1 comment:

  1. lin..mama ade 2 khemah yg bole tido utk 4 org dlm satu khemah.tapi nak kasi pinjam pun jauh sgt.dedulu masa bebudak kecik mama rajin camping tapi bila dah beso dorang takmoh lagi.. :(

    selamat bercamping yer :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..