Hepi besday Kasawari-Intro

Salam semua..

"Hepi besday buat teman, sahabat, abang, dan juga rakan baik Lin & juga Family, Kasawari..."
Harini adalah hari bhgia buat dirinya, Lin ucapkan selamat berbahagia, di panjangkan umur, di murahkan rezki, di kekalkan kebahagiaan hingga ke akhir hayat, semuga di percepatkan menimang cahaya mata buat mereka suami isteri....Aminnn.."
Hehehe ini baru intro edisi terjah wakenabeb Geng K.A.M.I.E awal pg td, atas sebab yg tak di sangka, semua rancangan awal tergendala tp plan B tetap menjadi..hahahahahaha
Kowang tggu gambo dan video aksi kasawari di terjah!!!!....hehehehehe


P/S: lain nak di surprise, lain pulak di surprise..hu hu hu

Hepi besday Kasawari-Intro Hepi besday Kasawari-Intro Reviewed by Sis Lin on Sunday, December 20, 2009 Rating: 5

1 comment:

  1. terima kasih banyak2 ler lin dan rakan2 yang lain.. terharu sungguh.. mmg wakenbeb! patut ler dia sibuk pasang plug laptop tu kasi aku duk kat sofa tu.. pelik2.. siot jer.. tapi mmg terbaik la plan korang..

    sian ret dan ross.. takper la.. semua ada hikmah tu..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.