Hari Ini Hari Sabtu..

Salam semua...

Selamat pagi, wahh cepatnya dah hari sabtu kan? esok dah hari ahad, masa betul2 mengejar kita yek, huhuhuhu tp korang lari tak bila kena kejar dek masa? miahahahahahaha
Okay le, hari ini apa plan? soping? jalan2 ronda2? ke karaoke? yokkkkkk
Lin? hari ini macam biasa, siap kan dulu kerja2 rumah, nanti tghri anak Lin,Amat ada taekwondo, hubby pun keje balik halfday kang, so masak awal le hari ini, tp tgh dok fikir ni, nak masak apa ye hari ini? huhuhuhu
Cuaca pg ni baik, cerah, matahari muncul bersinar, baju2. tuala2, cadar2 semua dh kering smlm, jadinya hari ini off mencuci okay..he3..ingat nak keluar pi McDonald's kang, korang dh makan set baru tu, 'Prosperity black pepper' fuyoooo tak leh tahan tgk iklan dia lo, mau kena pi try gak ni....
Pagi ni pun sarapan nasi goreng belacan je, ada kang tghri mata dok kuyu je kang..hohohoho..
Selamat berhujung minggu bt semua....da daaaaa...



P/S: Anugerah Skrin smlm betul2 membuka mata melihat "Hajjah" Rozita Che Wan berpakaian seksi nmpak betis...Masyaallah....

No comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.