Showing posts from October, 2009

Tarian 1 Malaysia..he3x

Salam semua... Hehehe hahaha ha ni korang layan le video rakaman pg td tu, maaf le sound system t…

Gelek Amat..Gelek...

Salam semua... Phewww mmg bz sikit waktu ptg sejak2 2-3hrni, ye la bz dgn mengajar anak2 tarian, h…

My Purple 'Crocs' :p

Salam semua... Pg yg terang kini sudah hujan, huhuhu kain mcm dobi kt ampaian tu, tp bagus gak, se…

Antara FB Dan PSP...

Salam semua.. Ermm rasanya skrg dh tak selalu Lin update blog ni yek, mood mmg tgh down, kesihatan…

Free??? Seumur Hidup???

Salam semua... Adeiii mmg dh agak dh, mesti yg kata dn ingat Lin ni pregnant!! ishhhh takde makna…

Nothing..ERK!!!

APA ??? KENAPA ??? ADA APA-APA ke ??? aku sendiri tak tahu KENAPA...... Huwaaaaaaaaa.... Mana pe…

Aksi CameraMan..hehehe

Salam semua... 'Hepi Deepavali' bt yg menyambutnya, selamat berpesta cahaya..ye ye malam …

Masih Beraya lagi..He he he

Salam semua... Sebelum tu, Lin nak ucapkan Takziah bt Aida, pg td dpt sms dr member,Yati mengatak…

Openhouse Trip Per-1.

Salam semua... Hehehe..ha bg yg tertanya2 mana le cite Openhouse Lin Sabtu lalu yek, ni le baru …

Good Luck!!!

Salam semua... Apa kabar ye? dh lunch ke? ye ye makan tetap kena makan, walaupun badan makin naik …

Konvoi Raya..

Salam semua... Alhamdulilah semuanya selamat smlm Mjlis Opnhouse kawan2 hubby, terima kasih yg su…

Biskut Raya Trip Ke-2

Salam semua... Hahahahaha...Mari mari sila la jemput makan yek...miahahahaha.. Ha amik koo..ramai …

Marhaban Raya Bermula..

Salam semua.. Salam ceria dan senyum selalu bt semua, harap2 semuanya sihat sejahtera ye, maklum l…

Raya Dan Beraya Lagi..

Salam semua... Apa khabar semua? Selamat Hr Raya..heheheh ye la masih dlm mood hr raya lg ler... …

Load More
That is All