Tarian 1 Malaysia..he3x

Salam semua... Hehehe hahaha ha ni korang layan le video rakaman pg td tu, maaf le sound system tak berapa elok ok, dngo sore mak2 dn cikg...
- Saturday, October 31, 2009
Tarian 1 Malaysia..he3x Tarian 1 Malaysia..he3x Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 31, 2009 Rating: 5

Chaiyokkk Amat & The Gangs!!!

Salam semua... Pheww hrni selesai sudah Program anak Lin,Amat tu kt sek, setelah bertungkus lumus latihan menari, akhirnya berjaya jgk di ...
- Saturday, October 31, 2009
Chaiyokkk Amat & The Gangs!!! Chaiyokkk Amat & The Gangs!!! Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 31, 2009 Rating: 5

Gelek Amat..Gelek...

Salam semua... Phewww mmg bz sikit waktu ptg sejak2 2-3hrni, ye la bz dgn mengajar anak2 tarian, hehehehe jgn gelak, amboii x caya yek? Eso...
- Friday, October 30, 2009
Gelek Amat..Gelek... Gelek Amat..Gelek... Reviewed by Sis Lin on Friday, October 30, 2009 Rating: 5

My Purple 'Crocs' :p

Salam semua... Pg yg terang kini sudah hujan, huhuhu kain mcm dobi kt ampaian tu, tp bagus gak, sejuk2 ni kan, klu panaz kang, mau asyik do...
- Wednesday, October 28, 2009
My Purple 'Crocs' :p My Purple 'Crocs' :p Reviewed by Sis Lin on Wednesday, October 28, 2009 Rating: 5

Antara FB Dan PSP...

Salam semua.. Ermm rasanya skrg dh tak selalu Lin update blog ni yek, mood mmg tgh down, kesihatan lak, batuk2 masih tak hilang lg, sampaik...
- Sunday, October 25, 2009
Antara FB Dan PSP... Antara FB Dan PSP... Reviewed by Sis Lin on Sunday, October 25, 2009 Rating: 5

Free??? Seumur Hidup???

Salam semua... Adeiii mmg dh agak dh, mesti yg kata dn ingat Lin ni pregnant!! ishhhh takde makna nyee.. Wakakakkah...ok2 sori2 ok bt semu...
- Thursday, October 22, 2009
Free??? Seumur Hidup??? Free??? Seumur Hidup??? Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 22, 2009 Rating: 5

Nothing..ERK!!!

APA ??? KENAPA ??? ADA APA-APA ke ??? aku sendiri tak tahu KENAPA...... Huwaaaaaaaaa.... Mana pergi IDEA ??? nak tutup ke bukak, tutup bu...
- Thursday, October 22, 2009
Nothing..ERK!!! Nothing..ERK!!! Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 22, 2009 Rating: 5

Aksi CameraMan..hehehe

Salam semua... 'Hepi Deepavali' bt yg menyambutnya, selamat berpesta cahaya..ye ye malam nnti nak ke rumah Kandryx ni..he he he. O...
- Saturday, October 17, 2009
Aksi CameraMan..hehehe Aksi CameraMan..hehehe Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 17, 2009 Rating: 5

Jejak Kasih Di Sedenak..

Salam semua.. Arghhh nape ek, ramai benar yg dalam mood keMALASan ye, adeiii mgkin sbb mengenangkan berat badan yg semakin naik dan naik i...
- Friday, October 16, 2009
Jejak Kasih Di Sedenak.. Jejak Kasih Di Sedenak.. Reviewed by Sis Lin on Friday, October 16, 2009 Rating: 5

Antara Linda Dan Mee Goreng..

Salam semua... Selamat pg bt semua, harap semuanya sihat sejahtera, pg ni Lin sarapan roti je le, diet sedang bermula,hehehehehe.. Ok le, ...
- Thursday, October 15, 2009
Antara Linda Dan Mee Goreng.. Antara Linda Dan Mee Goreng.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 15, 2009 Rating: 5

Update!!! Program Amal MsjBox

Salam semua.. Tarikh : 11hb Okt 09 - Ahad Masa : Jam 9am. Tempat : Rumah Anak Yatim Barkat Bukit Cagar JB. *Program Amal MsjBox 09. Lagi g...
- Wednesday, October 14, 2009
Update!!! Program Amal MsjBox Update!!! Program Amal MsjBox Reviewed by Sis Lin on Wednesday, October 14, 2009 Rating: 5

Update!!! Openhouse MsjBox 09

Salam semua.. Tarikh : 10hb Okt Sabtu. Masa : Jam 4-11pm. Majlis : Openhouse MsjBox-Selatan 09 Lagi gambar2 dan aksi klik sini : MsjBox ...
- Wednesday, October 14, 2009
Update!!! Openhouse MsjBox 09 Update!!! Openhouse MsjBox 09 Reviewed by Sis Lin on Wednesday, October 14, 2009 Rating: 5
Alhamdulilah..Terima Kasih Semua.. Alhamdulilah..Terima Kasih Semua.. Reviewed by Sis Lin on Monday, October 12, 2009 Rating: 5

Di Jemput Semua,Openhouse MsjBox

Rumah terbuka M s j b o x secara rasmi di adakan di selatan , Johor. Kami dengan ini berbesar hati menjemput semua para pengguna M s j b o...
- Saturday, October 10, 2009
Di Jemput Semua,Openhouse MsjBox Di Jemput Semua,Openhouse MsjBox Reviewed by Sis Lin on Saturday, October 10, 2009 Rating: 5

Sumbangan Anak Yatim Barkat

Sumbangan Untuk Anak-Anak Yatim Sempena program M s j b o x OpenHouse ( Johor ) pada 10 Oktober 2009 , kami juga akan mengadakan aktivit...
- Friday, October 09, 2009
Sumbangan Anak Yatim Barkat Sumbangan Anak Yatim Barkat Reviewed by Sis Lin on Friday, October 09, 2009 Rating: 5

Masih Beraya lagi..He he he

Salam semua... Sebelum tu, Lin nak ucapkan Takziah bt Aida, pg td dpt sms dr member,Yati mengatakan anak dlm kandungan Aida berusia 8bln m...
- Thursday, October 08, 2009
Masih Beraya lagi..He he he Masih Beraya lagi..He he he Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 08, 2009 Rating: 5

Blog & FaceBook Beraya...

Salam semua... Phewww fuh fuh..berhabuk dh blog ni ye, ye le baru je brp hr x update rasa mcm dh lama na ni..hehehehe..sori le,mood dn bz a...
- Thursday, October 08, 2009
Blog & FaceBook Beraya... Blog & FaceBook Beraya... Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 08, 2009 Rating: 5

Openhouse Trip Per-1.

Salam semua... Hehehe..ha bg yg tertanya2 mana le cite Openhouse Lin Sabtu lalu yek, ni le baru nak cite, baru dpt gambar ni, biase le ki...
- Tuesday, October 06, 2009
Openhouse Trip Per-1. Openhouse Trip Per-1. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, October 06, 2009 Rating: 5

Good Luck!!!

Salam semua... Apa kabar ye? dh lunch ke? ye ye makan tetap kena makan, walaupun badan makin naik kembang,miahahahaha Oleh kerna gambar ope...
- Tuesday, October 06, 2009
Good Luck!!! Good Luck!!! Reviewed by Sis Lin on Tuesday, October 06, 2009 Rating: 5

Konvoi Raya..

Salam semua... Alhamdulilah semuanya selamat smlm Mjlis Opnhouse kawan2 hubby, terima kasih yg sudi dtg terutama kepada Uncle Kasawari &am...
- Sunday, October 04, 2009
Konvoi Raya.. Konvoi Raya.. Reviewed by Sis Lin on Sunday, October 04, 2009 Rating: 5

Biskut Raya Trip Ke-2

Salam semua... Hahahahaha...Mari mari sila la jemput makan yek...miahahahaha.. Ha amik koo..ramai na yg dtg ltk mesej tanya, byk lagi ke ku...
- Friday, October 02, 2009
Biskut Raya Trip Ke-2 Biskut Raya Trip Ke-2 Reviewed by Sis Lin on Friday, October 02, 2009 Rating: 5

Marhaban Raya Bermula..

Salam semua.. Salam ceria dan senyum selalu bt semua, harap2 semuanya sihat sejahtera ye, maklum la, musim2 raya ni, makan byk, sana sini c...
- Friday, October 02, 2009
Marhaban Raya Bermula.. Marhaban Raya Bermula.. Reviewed by Sis Lin on Friday, October 02, 2009 Rating: 5

Raya Dan Beraya Lagi..

Salam semua... Apa khabar semua? Selamat Hr Raya..heheheh ye la masih dlm mood hr raya lg ler... Apa2 hal, Lin mohon maaf kerna 2-3hr ni k...
- Thursday, October 01, 2009
Raya Dan Beraya Lagi.. Raya Dan Beraya Lagi.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, October 01, 2009 Rating: 5
Powered by Blogger.