Thursday, October 08, 2009

Blog & FaceBook Beraya...

BY Sis Lin IN , 3 comments

Salam semua...

Phewww fuh fuh..berhabuk dh blog ni ye, ye le baru je brp hr x update rasa mcm dh lama na ni..hehehehe..sori le,mood dn bz agak berbalah sikit bt masa ni, lg pulak anak Lin tgh PMR, jd kacau bilau sikit mood ni..
Ok le nk sambung lg ni cite raya yg tercicir ni, miahahaha..skrg ni mmg tgh bz dgn Marhaban, skli 1 mlm sampai 3-4 rumah ni, esok pun ada, lusa rumah Lin lak, jgn x dtg ye semua..open tu, bila lg mau terjah kan..hahahahaha..
Ha, yg gambar kali ni waktu beraya ke rumah member setaman,Linn tp lebih kenal dlm facebook dgn nama Jell Yusoff, glmer ko nama tu, dh lama nk gi uma dia, kenal2 kt taekwondo, sbb ank dia sama dgn Amat, skli dia jemput dtg ke rumah, Lin,Midah gan Yati serbu bwk hubby masing2, sampai je, ha ko di sajikan dgn sup tulang kambing merah..embekkkk..miahahaha
Byk x byk le Lin mkn, msh dlm control, Yati tu mmg x makan, Midah gan laki dia, waduh2 berketul2 dia sapu...hahahaha hubby Lin pun sama, siap di sediakan straw, sedut bang jgn x sedut..hahahahaha
Terima kasih la Linn ye, sudi le ssh2 masak tu, lain kali ajak le lg,hehehehe
*siap tapau bwk balik lg..




P/S: Masih byk lg cite raya nak di citekan, adeiii tp semua cite makan dn makan..hu hu hu


3 comments:

  1. tak larat nak mkn dah lin..perut pun makin beso huhu.. :(

    hari ahad combi beraya 6 buah rumah jemputan open hse.bayangkan...

    minggu ni pun ade lagi.aduii nasik kerabu,mee rebus,sate,bakso,mee kari,nasik minyak semua sadapp weiii :p

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..