Wednesday, October 14, 2009

Update!!! Openhouse MsjBox 09

BY Sis Lin IN , , 2 comments



Salam semua..

Tarikh : 10hb Okt Sabtu.
Masa : Jam 4-11pm.
Majlis : Openhouse MsjBox-Selatan 09

Lagi gambar2 dan aksi klik sini : MsjBox Raya 09

Update!!.he3x..maaf ye semua lmbt nak cite dn upload mjlis openhouse MsjBox baru2 ni, biase le klu org menumpang camera ni, so kena le bersabar tggu upload yek...btw thankx to Che Mat kita selaku cameraman pd hrtu..
Ok pd hr kejadian 10hb Okt tu, subuh2 lg rombongan dr Kl dh sampai, tido2 ayam jgk Lin menunggu, Retna, Sodep & Shai le org pertama sampai pd pg tu, Kak Ct&Cm bertolak awal pg, tp nk ke tempat lain dulu, apalagi hr masih gelap, tido le dulu derang tu, sian ngantuk tu..
Menjelang terang, tp awan gelap pulak, hujan sepanjang hrtu, rezki & rahmat namanya tu, pg tu mmg x byk keje, so kitaorg semua keluar gi sarapan and then gi pasar Bestmart belanja brg apa2 yg ptut, makanan semua order, so x le byk keje hrtu, lepas blk dr pasar, Lin, Shai & Sodep keluar pulak ke kilang Apollo, beli makanan ringan utk di berikan pd anak2 yatim esok, Shai & Sodep pun ada jgk menyumbang, Thankx ye..
Masa cepat berlalu, tghri semua dh setting dn ready, baik makanan, minuman, kuih muih semua dh ready, menunggu tetamu istimewa Cik Mat Gebu dtg menghantar kek & kuih ke rumah, wah x di sangka2 CMG tiba kt rumah Lin, terujaa you!! thankx ye Mat..
Ptg membawa ke malam tetamu silih berganti, dr yg jauh mahupun dekat, dr dalam negeri juga luar negeri, semua dtg berkumpul, sgguh meriah suasana raya, malam nye tu Lin ada bt Marhaban dr Kumpulan Al-Wasilah Tmn Bukit Indah ni, so alhamdulilah ramai jemputan & kawan2 yg hadir pd mjlis tu, terima kasih tak terhgga bt semua..
*byk lg gambar tetamu yg tak sempat di amik gambar bersama, maaf la ye kerna kesibukan melayan tetamu..

Bacaan doa selamat dr Mak Enon selaku ketua pd malam tu, semuga di berkati..

Wah, Cm pun nak test power mengipas jgk ke? tp mana menghilangnye 'Sate Kasawari' yek??ermm

Kasian cameraman kita, sibuk amik gambar, baru tu le nak makan, sila sila Che Mat..hehehe

Ini apahal lak ni, berot je bibir tu, agaknye apa yg derang bedua ni menung yek..*garu dagu

Hepi besday sodep, terharu sgguh Sodep masa tu, date besday nye lum lg, tp dh sambut dgn kek Mat Gebu tu..he he he

Hehehe yg ni mmg Duta segala makanan pd hrtu, Duta pepel pun ye jgk, kan Shai? I Like!!!

Masa ni jam dh dekat pkl 11mlm tp mereka masih seronok makan dan berborak, bila lg mau berkumpul mcm ni kan? seronokkk sangat.



P/S: Terima kasih bt semua yg hadir, semuga di lain thn kita berjumpa dan berkumpul lg...
*Nntikan cite ke rumah anak yatim pula ye..

2 comments:

  1. wah meriah!meriah!bila la kita leh joint laks!!hehe..

    ReplyDelete
  2. Kak,
    meriah betul open house nyew..!
    ramai orang lak tu.
    huyeeh

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..