Bola Percuma Esok! (PROJEK FREE BALLS) Bola Percuma Esok! (PROJEK FREE BALLS) Reviewed by Sis Lin on Friday, March 30, 2012 Rating: 5
Kenapa Lelaki Perut Buncit Selepas Kahwin? Kenapa Lelaki Perut Buncit Selepas Kahwin? Reviewed by Sis Lin on Friday, March 30, 2012 Rating: 5

Suami Programmer.

Assalamualaikum wbt.. Sekadar lawak jenaka saja.. Kalau ada memang benar berlaku sebegini, ermmm cepat2 'DELETE FILE!'... Hahahahha...
- Friday, March 30, 2012
Suami Programmer. Suami Programmer. Reviewed by Sis Lin on Friday, March 30, 2012 Rating: 5

Niat + Istiqomah + Yakin.

Assalamualaikum wbt.. Bila hati kita terdapat niat untuk berubah, ucapkanlah Alhamdulillah. Hati kita masih peka & lembut untuk menerim...
- Friday, March 30, 2012
Niat + Istiqomah + Yakin. Niat + Istiqomah + Yakin. Reviewed by Sis Lin on Friday, March 30, 2012 Rating: 5

Suami Isteri Mandi Bersama.

Assalamualaikum wbt.. Waaa petang2 Rabu yang sejuk ni Puan Lin ni bercerita pasal mandi suami isteri pulak, dah takde idea lain ke Puan Li...
- Wednesday, March 28, 2012
Suami Isteri Mandi Bersama. Suami Isteri Mandi Bersama. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 28, 2012 Rating: 5

Earth Hour'12 @Johor.

Assalamualaikum wbt.. Kempen Earth Hour merupakan acara tahunan kempen alam sekitar antarabangsa yang dianjurkan oleh Tabung Alam Sedunia a...
- Monday, March 26, 2012
Earth Hour'12 @Johor. Earth Hour'12 @Johor. Reviewed by Sis Lin on Monday, March 26, 2012 Rating: 5

Info: Tanda-tanda Baligh.

Assalamualaikum wbt.. Pernahkah anda bercerita tentang baligh dengan anak-anak anda? Adakah anda pernah berbicara dengannya soal tanda-tand...
- Friday, March 23, 2012
Info: Tanda-tanda Baligh. Info: Tanda-tanda Baligh. Reviewed by Sis Lin on Friday, March 23, 2012 Rating: 5

'Buah Zuriat'.

Assalamualaikum wbt.. Ermm mesti ramai yang tak tau kan apa itu 'buah zuriat'..kan kan? *Lin pun dulunya tak tau jugak.. ;p Diringk...
- Thursday, March 22, 2012
'Buah Zuriat'. 'Buah Zuriat'. Reviewed by Sis Lin on Thursday, March 22, 2012 Rating: 5
Zikir Untuk Melembutkan Hati SUAMI. Zikir Untuk Melembutkan Hati SUAMI. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 21, 2012 Rating: 5
Apple iPad 3 VS Samsung Galaxy S3 Apple iPad 3 VS Samsung Galaxy S3 Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 20, 2012 Rating: 5

'MEREKA' Degupan Jantung Ku.

Assalamualaikum wbt... ‎Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibu bapanya; ibunya telah mengandungnya dengan menanggung susah...
- Sunday, March 18, 2012
'MEREKA' Degupan Jantung Ku. 'MEREKA' Degupan Jantung Ku. Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 18, 2012 Rating: 5

Asam Pedas Duri Home Sweet Home.

Assalamualaikum wbt.. Sori ye pepagi dah dok tayang asam pedas, tapi bukan menu harini, ni menu semalam petang, hehehehe. Semalam masak pun...
- Saturday, March 17, 2012
Asam Pedas Duri Home Sweet Home. Asam Pedas Duri Home Sweet Home. Reviewed by Sis Lin on Saturday, March 17, 2012 Rating: 5

Sinopsis Filem 7 Petala Cinta.

Assalamualaikum wbt.. 7 Petala Cinta yang merupakan sebuah filem cinta berbentuk Islamik yang digarap oleh Azahari Zain dan diterbitkan ole...
- Friday, March 16, 2012
Sinopsis Filem 7 Petala Cinta. Sinopsis Filem 7 Petala Cinta. Reviewed by Sis Lin on Friday, March 16, 2012 Rating: 5

Ledakan FB: Antara Pahala & Dosa

Assalamualaikum wbt.. Huk alah, beli buku pun nak kata2 kat belakang ka? Adeii rosak pemikiran orang melayu kita ni, bukanlah nak tunjuk al...
- Wednesday, March 14, 2012
Ledakan FB: Antara Pahala & Dosa Ledakan FB: Antara Pahala & Dosa Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 14, 2012 Rating: 5

15 Keajaiban Kaabah.

Assalamualaikum wbt.. Alhamdulilah tahun ni Lin lihat dan dengar ramai yang dapat dan dimurahkan rezki untuk ke Tanah suci Mekah menunaikan...
- Monday, March 12, 2012
15 Keajaiban Kaabah. 15 Keajaiban Kaabah. Reviewed by Sis Lin on Monday, March 12, 2012 Rating: 5
PROGRAM PEMANDULAN KUCING DI JOHOR! PROGRAM PEMANDULAN KUCING DI JOHOR! Reviewed by Sis Lin on Friday, March 09, 2012 Rating: 5
Selamat Hari Wanita Sedunia: 40 Keistimewaan Wanita. Selamat Hari Wanita Sedunia: 40 Keistimewaan Wanita. Reviewed by Sis Lin on Thursday, March 08, 2012 Rating: 5
Suami: Ketiak licin atau Ketiak berbulu? Suami: Ketiak licin atau Ketiak berbulu? Reviewed by Sis Lin on Thursday, March 08, 2012 Rating: 5

Tabiat Binatang VS Manusia.

Assalamualaikum wbt.. Waduh...mati idea sejak dua menjak ni la kalau nak update blog, ntah mana lah perginya idea ni..huhuhu. Banyak cerita...
- Wednesday, March 07, 2012
Tabiat Binatang VS Manusia. Tabiat Binatang VS Manusia. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, March 07, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.