Sahabat Blogger Ben Ashaari.

Salam semua.. Harini punya cerita kat blog dah macam hujan yang turun tak henti-henti...Sana sini aku BW bukak blog dan FB semua dok cite p...
- Sunday, January 30, 2011
Sahabat Blogger Ben Ashaari. Sahabat Blogger Ben Ashaari. Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 30, 2011 Rating: 5

Hujan oh hujan..

Salam semua... Alhamdulilah..itu aje la yang boleh di katakan sepanjang hujan ni, mengeluh tak boleh, nak merungut pun, nak buat camne kan?...
- Sunday, January 30, 2011
Hujan oh hujan.. Hujan oh hujan.. Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 30, 2011 Rating: 5
Ingatkan bagus kacang soya ni, rupanya... Ingatkan bagus kacang soya ni, rupanya... Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 30, 2011 Rating: 5

Sesuai ke? ermmm

Salam semua... Jangan gelakkkk...huahuahuahuahua..tak pasal-pasal tuan tanah kasi masuk muka sendiri di petang-petang hari, malu ahhhhhh......
- Saturday, January 29, 2011
Sesuai ke? ermmm Sesuai ke? ermmm Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 29, 2011 Rating: 5

Sori..Busy ok...!

Salam semua... Waduh-waduh hampir lupa password mau bukak ini blog..hahahahaha I miss my blog..diam-diam tak bukak blog ada juga yang naik...
- Friday, January 28, 2011
Sori..Busy ok...! Sori..Busy ok...! Reviewed by Sis Lin on Friday, January 28, 2011 Rating: 5

謝謝芋頭葉

Salam semua... 謝謝 芋頭 葉  Maksudnya 'Terima kasih daun keladi'..hehehehe Alaaa sesekali nak tulis cina tu pun kowang nak gelak..apada...
- Saturday, January 22, 2011
謝謝芋頭葉 謝謝芋頭葉 Reviewed by Sis Lin on Saturday, January 22, 2011 Rating: 5

Sup sayur + Nasi.

Salam semua... Malam-malam camni perut lapar je le, ada kencing tawar ke aku??/ huhuhu Kebetulan harini masak sup sayur campak-campak, tapi...
- Friday, January 21, 2011
Sup sayur + Nasi. Sup sayur + Nasi. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5
Biarlah kesudahan kita dan dia di Syurga. Biarlah kesudahan kita dan dia di Syurga. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5

Malaysia LOVE Japan.

Salam semua... Wa Ta Shi Wa Nurul Nastasea Bt Sabar..*Nama saya ialah ________________. Gempak gerekk sehhh...bukan perlawanan bola ka, ba...
- Friday, January 21, 2011
Malaysia LOVE Japan. Malaysia LOVE Japan. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5

R.I.N.D.U datang lagi..

Salam semua... Aku R.I.N.D.U..! Sangat-sangat rindu..huhuhu Kenapa datangnya rindu? Kenapa mesti rindu? Kenapa rindu?.. Jawabannya ada pada...
- Friday, January 21, 2011
R.I.N.D.U datang lagi.. R.I.N.D.U datang lagi.. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5
Tujuh Kalimah mulia amalan dalam sehari. Tujuh Kalimah mulia amalan dalam sehari. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5
Tin Pepsi Siti Nurhaliza di jual rm2000.! Tin Pepsi Siti Nurhaliza di jual rm2000.! Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

Hasil titik peluh jari ku..

Salam semua... FarmVille, game kegilaan mak-mak budak, bapak-bapak budak dan juga anak-anak..hahahaha 'Hasil titik peluh jari ku' b...
- Thursday, January 20, 2011
Hasil titik peluh jari ku.. Hasil titik peluh jari ku.. Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

xtvt Thaipusam-Tido je..!

Salam semua... 'Kerana mulut santan binasa.. Kerana Thaipusam kelapa naik harga..' Hahahaha..tu pantun sempena hari Thaipusam, baru...
- Thursday, January 20, 2011
xtvt Thaipusam-Tido je..! xtvt Thaipusam-Tido je..! Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

Sony Ericson-SATIO

Salam semua... Hurmmm ada sapa-sapa yang pakai tel ni?..Camne? oke ke? Aku baru nak survey-survey je, tapi tetap sabar menanti kehadirannya...
- Thursday, January 20, 2011
Sony Ericson-SATIO Sony Ericson-SATIO Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.!

Salam semua... Sekarang ni takde IDEA bukan takde MOOD oke mau update blog..! Sebabnya sekarang aku dah jarang ke sana-sini bagi tahun 2011...
- Thursday, January 20, 2011
Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.! Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.! Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

F.O.B.I.A

Salam semua... Hati mula terusik..Jiwa terasa hiba.. Sekian terima kasih...:(( Info dan artikel dari Mahsuri. FOBIA Fobia bermaksud di...
- Monday, January 17, 2011
F.O.B.I.A F.O.B.I.A Reviewed by Sis Lin on Monday, January 17, 2011 Rating: 5

Kaftan design@Seleksi Qrizz

Salam semua... Hurmm agak lama tak update blog ni, bukan merajuk atau bukan takde mood, tapi broadband line kat rumah ni yang buat hal, sam...
- Sunday, January 16, 2011
Kaftan design@Seleksi Qrizz Kaftan design@Seleksi Qrizz Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 16, 2011 Rating: 5
Powered by Blogger.