Sup sayur + Nasi.

Salam semua...

Malam-malam camni perut lapar je le, ada kencing tawar ke aku??/ huhuhu
Kebetulan harini masak sup sayur campak-campak, tapi sopan santun je aku campak, menjadi pulak supnya..hahahahha
Sup sayur kobis + hotdog + fishball + lobak merah + isi ketam + cendawan...ntah mana ntah cendawan tak nampak, dok tenggelam dalam magkuk tu kot, pastu + pulak dengan rangka ayam..ermmmm sesuwai le dengan cuaca panas kat JB nie..:)
Yang bestnya bila makan lunch tadi, aku amik mangkuk, masuk nasi sesenduk, pastu curah sup dalam mangkuk nasi, wah dah ala-ala bubur cina pulak gayanya, aroma bawang goreng + daun sup, buat aku hirup tak toleh kanan kiri..kakakakah..
Sambil aku melayan kowang kat Sahabat Bloggr ni, sekali ngap sesudu masuk mulut, lama-lama dah licin semangkuk..kekekeke aku jugak yang kenyangggg!lalalalalalalalal


*Ni le rupanya lunch aku tadi, sungguh berdiet menu tu kan..kekekekeke dah jadi 'Sup sayur Nasi'..kekekeke


*Yang ni baru je aku habis meratah, habis semangkuk aku makan sambil layan kebun FV aku dan Sahabat Blogger tu..kekekekeke



P/S: memang juling bijik mata aku dok melekat melayan komen kat Sahabat blogger tu kat FB...tak pasal-pasal kang ada tak update blog aku...huhuhuhu


With Love
Sup sayur + Nasi. Sup sayur + Nasi. Reviewed by Sis Lin on Friday, January 21, 2011 Rating: 5

6 comments:

  1. Love: hehehe kita dh kenyang sambil layan SB td...hehehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye...adeh..rase lpar la plak

    ReplyDelete
  3. NurAmalina: hehehe mau ka?? ada lg tu dlm periuk...hehehe

    ReplyDelete
  4. sis..mas pun suka makan macam tu klu ada sup....sedappkan...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.