Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.!

Salam semua...

Sekarang ni takde IDEA bukan takde MOOD oke mau update blog..!
Sebabnya sekarang aku dah jarang ke sana-sini bagi tahun 2011. Nak cite pun takde cite, keluar masuk ke sekolah aje. Kebizian melanda untuk tahun nie, dari pagi hingga ke malam, sibuk urus anak-anak, belum sempat kursi tu panas duduk, dah bangun keluar lagi hantar anak-anak.huhuhu
Jangan mengeluh, buat kerja tu sebagai tanggungjawab, di kemudian hari nanti mesti ada kesenangannya kan?..so u all faham-faham aje la yek..
Cite entri kisah ni dah lama, saja dok simpan buat pekasam, malas nak cite..hahahaha
Waktu ke Holiday Plaza Lin singgah ke kedai urut Thailand/Indonesia, rasa tapak kaki tu sakit sesangat, so kalau kasi urut tu mesti best kan? apalagi test le dok masuk mengurut di situ.
Sekali datang seorang perempuan, erkkk badan sasa macam 'jantan', muka bengis macam samseng, takut aku di buatnya, pastu di terus duduk amik minyak nak urut, aiyooooooooo boleh ka ni dia urut, kang ada dia tarik tekan aki aku, bertambah-tambah sakit kang..erkkkk


*Aduh duh duh..adeiiiii grrrrr arghhhhhhhhhh auww adoiiiiiiiii...
Tu je yang mampu aku cakap dalam hati, dah bilang jangan kuat-kuat tapi dia pegang sikit je dah rasa sakitnya..aduhhhhhhhhhhhh


*Fuuuuhhhh Kak plessss jangan kuat-kuat ye, takut kang esok effect dia bengkak pulak kaki aku tu, dah le kaki tu nak pakai bawak kete kak oiiiiiiii..
Tapi dia tak jawab-jawab, cuma senyum aje, dia tak faham bahasa Melayu rupanya, hahahahaha. Lepas tu Lin speaking 'London' kasi tunjuk isyarat, terus le kawan sebelah dia tu bagitau, baru le rasa dia urut tu lembut dan selesa..adeiiii
Bayangkan sampai aku nyorok belakang surat khabar tu, konon-kononnya pura-pura le baca paper, padahal saja dok ngerang sakit..hahahahaaaaaaaaaaaa. Eksen kena lebih..kakakakakah.




P/S: Badan sakit benjol-benjol dah nie..huhuhu lambat sangat mau tunggu date tu nak ke Mustika Ratu mau kasi manjakan diri...Oo Baby G Nyuttt dan Mama Curly Fries, sudah bersedia kah anda??? hehehehe


With Love
Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.! Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.! Reviewed by Sis Lin on Thursday, January 20, 2011 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.