Salam Merdeka ke 53thn

Salam semua... Lirik lagu Negara Ku Malaysia bersatu.. Negaraku Tanah tumpahnya darahku, Rakyat hidup bersatu dan maju, Rahmat bahag...
- Tuesday, August 31, 2010
Salam Merdeka ke 53thn Salam Merdeka ke 53thn Reviewed by Sis Lin on Tuesday, August 31, 2010 Rating: 5
Hepi Belated Day Azlinda & Nik Nurehan Hepi Belated Day Azlinda & Nik Nurehan Reviewed by Sis Lin on Tuesday, August 31, 2010 Rating: 5

Berdua lebih baik.. :)

Salam semua... Haaa ni kang ada plk kontroversi ni kang, haipp jgn dok mengarut nak buat cite ye, kitaorg ni semua dah mcm adik beradik, kl...
- Tuesday, August 31, 2010
Berdua lebih baik.. :) Berdua lebih baik.. :) Reviewed by Sis Lin on Tuesday, August 31, 2010 Rating: 5

Cerita 19 Ramadhan.

Salam semua.. Date: 29hb Ogos 2010 Ahad. Event: Majlis Berbuka Puasa bersama KAMIE. Time: 6pm at GoodHope Hotel..JB Alhamdulilah selesai s...
- Tuesday, August 31, 2010
Cerita 19 Ramadhan. Cerita 19 Ramadhan. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, August 31, 2010 Rating: 5

Cerita 18 Ramadhan.

Salam semua... Hurmm rasanya lama tak jenguk blog Lin ni, kebizian melanda, mengemas rumah, melayan tetamu dan keluar membeli persiapan utk...
- Tuesday, August 31, 2010
Cerita 18 Ramadhan. Cerita 18 Ramadhan. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, August 31, 2010 Rating: 5

Cerita 17 Ramadhan

Salam semua... Salam berhujung minggu buat semua, hrni anak2 Lin semua tak sekolah, nak ikutkan yg kakak2 nya tu semua kena sekolah ganti ...
- Saturday, August 28, 2010
Cerita 17 Ramadhan Cerita 17 Ramadhan Reviewed by Sis Lin on Saturday, August 28, 2010 Rating: 5

Cuma rm6* SAHAJA..

Salam semua... Ha murah kan? cuma rm6 je untuk perlindungan perjalanan berhari raya, tadi waktu Lin ke Jusco Pejabat Pos, bayar bil, Lin te...
- Friday, August 27, 2010
Cuma rm6* SAHAJA.. Cuma rm6* SAHAJA.. Reviewed by Sis Lin on Friday, August 27, 2010 Rating: 5

Sampul raya dah ada, duit raya??

Salam semua... Jeng jeng jeng...sapa nak duit raya?? salam dulu yek..hehehe itu le yg selalu di kata dan di ucapkan tiap kali budak2 dtg be...
- Friday, August 27, 2010
Sampul raya dah ada, duit raya?? Sampul raya dah ada, duit raya?? Reviewed by Sis Lin on Friday, August 27, 2010 Rating: 5

Cerita 16 Ramadhan.

Salam semua... Waktu Lin tulis entry ni, hujan lebat membasahi bumi Johor, time nak amik anak sekolah, time ni le hujan turun, habis basah ...
- Friday, August 27, 2010
Cerita 16 Ramadhan. Cerita 16 Ramadhan. Reviewed by Sis Lin on Friday, August 27, 2010 Rating: 5

Peristiwa Nuzul Al-Quran

Salam semua... 'Selamat hari Nuzul Al-Quran" buat semua umat Islam yg sewaktu dengannya, klu ada sesetengah Negeri hrni mmg cuti, ...
- Friday, August 27, 2010
Peristiwa Nuzul Al-Quran Peristiwa Nuzul Al-Quran Reviewed by Sis Lin on Friday, August 27, 2010 Rating: 5

Cerita 15 Ramadhan

Salam semua... Huarghh ngantuknya mata, kowang tgk tu jam dah pkl brp, waktu ni hampir ke jam 1am Lin update blog ni, dok meneman hubby tgk...
- Friday, August 27, 2010
Cerita 15 Ramadhan Cerita 15 Ramadhan Reviewed by Sis Lin on Friday, August 27, 2010 Rating: 5

MsjBox Fastbreak 6-Sogo

Salam semua.. Bila time puasa mesti ada mjlis berbuka pose plk..hehehe so mcm thn2 lepas, MsjBox akan mengadakan mjlis berbuka puasa bersam...
- Thursday, August 26, 2010
MsjBox Fastbreak 6-Sogo MsjBox Fastbreak 6-Sogo Reviewed by Sis Lin on Thursday, August 26, 2010 Rating: 5

Terkini dari Halal Malaysia.

Salam semua... Tgri ni dok baca2 email ada dpt plk jawapan dr Halal Malaysia mengenai isu Mc Donald's..so Lin bukak page dia tup2 terba...
- Wednesday, August 25, 2010
Terkini dari Halal Malaysia. Terkini dari Halal Malaysia. Reviewed by Sis Lin on Wednesday, August 25, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.