Wednesday, August 11, 2010

Jadual Imsak/Berbuka puasa bg Negeri Johor

BY Sis Lin IN , 2 comments

Salam semua...

Alhamdulilah kembali dtgnya Ramadhan, hrni 1 Ramadhan, syukur kepadaNYA aku masih bernyawa di dunia mu ini..Niat di lafaz, amal di tunai, hajat di sampai, mudah2han semuanya berjalan lancar dgn kau berikan kesihatan kepada hamba mu ini..syukurr...:)
Ok le menu apa sahur ni? kowang dpt ke Terawih mlm td? Lin alhamdulilah dpt mengerjakan Terawih hgga selesai, bkn nya mudah nak free kan time nak mengerjakan secara berjemaah, tp mlm td sangat2 bersyukur kepada NYA...amin...
Sebelum masuk waktu bersahur, mari kita lihat waktu Imsak dan berbuka puasa bg daerah Johor Bahru, ye la, dh Lin kat Johor, mesti le Johor, klu kowang nak daerah atau negeri lain, pi le search yek..hehehe
*info dr BeliaMuda.com
Jangan lupa niat puasa nya yek..he he he jam jgn lupa plk kunci, kang ada yg tak sedar kang..huhuhu



Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2010



P/S: Awal puasa ni, mesti nak sahur menu sedap2..tgk le nanti dh pertengahan puasa, ermmm dpt meggi pun dh kenyang..huhuhuhu


With Love

2 comments:

  1. wah cepatnya info saudari mengenai waktu imsak.thank saudari.

    ReplyDelete
  2. Najib: He3 :) info sama2 kita kongsi...sama2..selamat berpuasa utk Najib yek..:)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..