Saturday, December 12, 2009

jemputan kawin kandyrx

BY Sis Lin IN 3 comments

Salam semua..

Selamat ptg, cmne hujung mggu korang? kemana? buat apa? makan apa? hehehe
Hari ni Lin pg kemas rumah mencuci mengemop, sarapan jemput2 ikan bilis je, dlm tghri Lin dan anak2 keluar ke Taman Johor Jaya menghadiri jemputan kawin abang Kandryx, so kena keluar awal nak cari rumahnya..hehehe
Nasib senang dan mudah nak mencari, Jalan Keembong 34, pusing 2x je dh jumpa rumahnya, dr jauh dh nampak pink color khemah, sampai je x nampak lg Kandryxnya, dok tgh nk sms dia, baru le nmpk kelibat Kandryx, ye la bz melayan tetamu, hencem kalah pengantin dia harini..huahuahuahua..
Tetamu ramai yg dtg, so tmpat duduk terhad, siap je Lin makan, terus berangkat pulang, tak sempat nak sembang2 lama, sbbnya org lain nak duduk makan plk..rugi le sangat x dpt amik gambar kt pelamin yg tersergam indah tu..cntikk sangat...
Thankx ye Kanryx, sudi jemput sis dtg, maaf le tak dpt lama td, nak ke PC Fair..hehehehehe..



P/S: Org ramai giloss kat PC fair td, x dpt nak beli apa2, tgk le esok cmne, ingat nak pi lagi..huhuhu

3 comments:

  1. waaaaaaaaaaa akak da gi ke...
    kai x berkesempatan nk gi..
    sbb kai kne jadi Umpire badminton kt Kulai...
    woaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  2. best kan kak..cuti2 ni dpt makn knduri..:)

    ReplyDelete
  3. UiKs!
    ThaNkS SeBaB SuDi MeNgHaDiRKan DiRi Ke MaJLiS aBaNg iOLs.
    SoRry SaNGaT2 KaLaU Tak DaPaT Nak LaYan BeTuL2.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..