Pelik Tapi Benar...





Salam semua...

Oleh kerana tiket bas Ret dlm kul 3pm, so kitaorg ingat gi mkn je kt Medan Selera Pasar Awam Larkin tgkat 3 tu, Lin dan hubby makan nasi putih, Amat x makan kenyang katanye, Ret makan mee goreng, hubby siap dgn sup ekor lg tu,hehehehehe...
Korang pernah makan ke Sate sambal kicap? pelik kan? tp benar le,he3x...ha mmg special tau kt sini, sebenarnye kuah dia ala2 macam rojak, sedap power sehhhhh, tanya Ret tu, x pe, lain kali korang leh try oke...
Dah siap makan terus le ke stesen bas tu, waktu dh sampai utk ucapkan selamat tggl kt Ret, thankx ye awak, sudi jd tetamu kita, hepi bersama awak, banyak yg kita kongsi bersama kan, ada rezki ada umur kita jumpa lagi yek..huhuhuhuhu



P/S: Cepat masa berlalu, setiap pertemuan pasti berakhir dgn perpisahan...huhuhuhu


2 comments:

  1. sis belum try makan kek pandan cecah kicap.. fuhhhh!! xsedap wo!! hehe

    ReplyDelete
  2. kami pernah makan.. asam mangga cecah kuah satay.. hu hu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.