"Retna" Ko Suke x?...


Salam semua...

Tghri td selepas hntr ank Lin,Yana ke sek, Lin, Amat & 'dia' ke Jusco Bukit Indah, so apalagi dek kerana lewat dan kelam kabut, jdnye kami makan di Arena of Jusco,hahahahahha..
Apa kita makan? layan je kt Sini....

Lepas makan Lin & 'dia' cuci mata sambil 'dia' nak cr hadiah utk kawan dia esok, sambil tu Lin 1st time nk try cetak gmbar kami berdua guna mesin,hehehehe...
"Ret, Ko suke x?"..hehehehehe
"Tp aku suke gambar ko yg lg satu tu, sweet je tau.."miahahahahaha..
So lepas ni, apa ek? Lin ni baru siap masak utk mkn malam kami..ermmm ala masak simple2 ajek....
Terima kasih sudi mendengar dan jd pendengar..huhuhuhu



P/S: "Ret, aku rasa macam nak tido dgn ko la malam ni",muahahahahahahaha


5 comments:

  1. suka suka... i suka u.. muahahhahaa opsss.... psttt syyyyyyyyyyyyyyyy :p

    ReplyDelete
  2. tido saje bole jgn terlebih suda...! ^_^

    gurau jek :)

    ReplyDelete
  3. Lin ko tak seram ker bila tido ngan si'DIA' tu nanti muahahaha

    ReplyDelete
  4. aiyo mama combi,
    mana de wat pape....

    psstt kak ct,
    apa lak nak seram2.. cool beb wakakaka.... i suci lagi...:-D

    ReplyDelete
  5. akak buatla untuk org jugak...hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.