Dinner 28hb@Malay Village






Salam semua..

Hai hai hai..selamat pagi malaysia dan juga bt semua yg sedang berblog walking ke sini..hehehe jemput masuk, jgn malu jgn segan, baca2 le apa yg patut sambil menjamu mata..he he he
Ok le, byk ni mau cite dan mau update, time ada cite Lin cite le, time xde kowang tggu le kebuhsana dan kemenyampahan tu..kekekeke
Sehari sebelum besday anak Lin,Yana, 28hb tu, Lin,hubby,Yana dan Amat pi le cuba2 nak makan kt restoran yg sibuk org dok kata2 tu, Naz tak ikut, sbb bru lepas makan, kenyang katanya, nak jd kan cite, mula2 plan nak pi makan kt D'Teraace House mkn steamboat bbq, skli tersalah parking tersalah masuk, pi restoran sebelahnya tu, malay Village,kui kui kui..nak wat camne, masuk order je le, tp ok la, santai, lepak ala2 dok kt rumah kampung plk, decoration dia, susun atur dlm restoran dia mmg menarik perhatian, siap ada show angklung, tp masa Lin dtg, kebetulan bru selesai, makanan dia pun boleh tahan, rasanya dok tgk atas, dok jeling kanan kiri, dok pandang bawah je time makan tu, tak henti2 nak amik gambo rasanya, sbb menarik sangat deco dia...
Lepas ni kowang pi try le, terletak kt Kg Md Amin, Jalan Nong Chik , kalau nk mudah ikut je jalan nk ke Hotel Hyatt lama tu, mesti jumpa..ok.





P/S: Abaikan le gambo atas ni, saje nak menepek muka sendiri..ahakkkks.. :p

Dinner 28hb@Malay Village Dinner 28hb@Malay Village Reviewed by Sis Lin on Tuesday, March 30, 2010 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.