Akhirnyeeee....uwarggghhhh



Salam semua....
Ermmmmm
Dek kerana kebosanan...
Dek kerana kemurungan....
Dek kerana kebingungan....
Dek kerana x mengantuk kan...
Dek kerana ...dh x de kojo kan...

Maka...tercipta le layout aku yg baru ni....
Adehh..ntah apa2 le ni..main test jek..agk2 byk na songel korang...
Eh! suke ler..blog aku, aku punya suke ler...
'Ada aku kisah'...
Bweekkkk...

P/S: Sekian..tp masih ada pepel kan?..hahahahahahaha

5 comments:

  1. emmmmm?? emmmmmm.. hehehe.. dir rase cam nampak satu perubahan yang ketare.. nampak seorang ibu yang terlalu gigih menyiapkan blog dipagi hari.. hehe.. cun sis.. serius ni..

    ReplyDelete
  2. salam kak...

    wah2 cantiknya...napa lak tetiba tergerak hati nk tukar layout nie?? tp mmg kiut coz akak pnya fevret kaler tu still ada...hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnya sis lin..
    tp mcm layout lama lagi bombastic

    ReplyDelete
  4. sgt sweet lin.. ^_^

    suke yg ini sbb yg dulu gelap bahh..!

    combi pun nak tuka gak tp byk sgt pic kat side nak kena save dulu.. :)

    dah ade beberapa layout yg combi suke cuma nak pilih yg sesuai jek nih :p

    tungguuuuuuu..! cewahhh

    ReplyDelete
  5. salam kak lin, waa wajah baru nampak, bukan blog, kak lin la hehehe, MK pun lama dh nk tukar layout tp cam payah je nak start tukar hehe.. pape pun, nice layout kak..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.