Hepi Bufday Retna...


Salam semua.....
Happy Birthday to you Retna....yg ke-31thn..tua dh ko ek..
You are my best friend tmpat aku luahkan segala, tempat aku mengadu...
Kau byk tahu tentang aku, kita sama sehati sejiwa...

'Semuga kau kekal bahagia, ceria, sihat dan sentiasa di lindungi dan di rahmati olehnye'..
Tentu ko ada wish kan sempena hr jd ko, aku pun ada gak...hehehehe nak tau apa?..

'Ya Allah, ko cepat kan lah jodoh utk kawan aku ni, semuga dia bertemu jodoh dgn sesaorg yg boleh membimbing dan menjaga serta brtanggungjawab utk nya..Amin'....




P/S: Dlm kita bersuka, ada insan seorg 'sahabat' yg sedang berduka, "
semuga 'ko' tabah, sabar, cekal menghadapi semua dugaan & cobaan"...huhuhu..


5 comments:

  1. wahhh.. terang seh gambar.. hehe.. cam kembar pulak dah.. cun2.. kalau org tak kenal mesti ingat anak dare ni.. phewitttt!!

    ReplyDelete
  2. Lin,
    ako suker gambar nih.. hahaha ye ye zaman keKECUTan ako.. ahaha... ahhh cun nyaaa!! :p

    ReplyDelete
  3. Salam... sis lin tak nak ucapkan happy b'day utk saya juga ke.. :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.