Pretty Woman Perfume Car...



Salam semua...

Pg td awal2 lg Lin dh kuar gi Jln Kebun Teh agen servis kete Lin tu, dh sampai masa servis utk 5000km le, so kena le hntr, jauh perjalanan cepat le meter berjalan,hahahahaha..
Dok tgh tggu servis td, kt situ ada 1 kedai fuhhh penuh aksesori kete semuaaaa, mmg giler mata tgk ler, mcm2 ada, belek punya belek, tuan kedai tu bg le promote perfume car baru dia, skli LV sehhhh, tmpat botol tu brand LV, hege? rm89/-, mahall nyeee... tp Lin x teringin lak, mata dok pandang yg ni, Pretty Woman, sbbnyeeee color ala2 pepel, hege oke ler, bru rm39/- jek, botol love dia tu cantikkan?..dr yg mahal tu takat x wangi bt apa? kan?...yg ni mmg wangi, agk2 nk jln x sempat pakai minyak wangi, selet je le yg ni,hahahahahahaha..
Minyak wangi kete perlu tau, tp klu nk jimat,korang ltk daun pandan, hubby kata nnti mcm kete teksi, sbb teksi selalu pakai daun pandan kan? nk jimat le....ngehngeh...



P/S: Daun pandan pun guna gak tau, leh hilangkan bau durian kan?...ermmmm


30 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. dir dulu letak daun pandan dalam van.. tapi asyik ngidam kek pandan je, trus x letak.. alahai kek pandan...

    ReplyDelete
  2. Kenapa perfume kereta cepat abis.... tengak manual katanya sampai sebulan tapi hampeh.... kekadang 2 minggu dah abis!!

    Cepat habis sebab......... dia suruh beli lain! hehehe

    ReplyDelete
  3. haaa..
    letak daun pandan blehh ke..?
    tak penah dengar laa pulak..

    kete pon nak wangi2 gak kan..
    kita guna ambipur tu jerr...
    wangi gak lerr..

    ReplyDelete
  4. ambien online no prescription generic ambien no prescription online - buy ambien without rx

    ReplyDelete
  5. buy xanax online what is xanax used for - xanax bars anxiety

    ReplyDelete
  6. diazepam 10 mg diazepam dosage in dogs - diazepam valium experience

    ReplyDelete
  7. zolpidem picture zolpidem rash - zolpidem er 12.5

    ReplyDelete
  8. xanax antidepressant xanax bars cost - xanax 1mg what color

    ReplyDelete
  9. ativan cost ativan withdrawal newborn - antidote to ativan overdose

    ReplyDelete
  10. buy zolpidem what is the side effects of zolpidem - ambien side effects hiccups

    ReplyDelete
  11. buy diazepam diazepam drug dependence - what is the generic name for diazepam

    ReplyDelete
  12. buy diazepam diazepam 10 mg ervaringen - diazepam generic name

    ReplyDelete
  13. buy valium generic roche valium - price generic valium

    ReplyDelete
  14. buy zolpidem buy generic zolpidem tartrate - buy generic zolpidem tartrate

    ReplyDelete
  15. diazepam online valium side effects in men - diazepam valium class

    ReplyDelete
  16. xanax without a perscription generic xanax best - xanax withdrawal from 1 mg

    ReplyDelete
  17. buy xanax cheap round orange pill 029 xanax - order xanax without rx

    ReplyDelete
  18. ativan pharmacy ativan interdose withdrawal - ativan side effects nausea

    ReplyDelete
  19. order xanax online overdose xanax 0.25 - long does 2mg xanax take kick

    ReplyDelete
  20. valium diazepam diazepam valium buy - diazepam 10mg tab

    ReplyDelete
  21. alprazolam drug xanax dosage wiki - xanax bars many mg

    ReplyDelete
  22. buy ambien online ambien cr 10mg - ambien overdose seizures

    ReplyDelete
  23. carisoprodol without prescription where can i buy somanabolic muscle maximizer - soma horas minutos online

    ReplyDelete
  24. buy ambien online medication like ambien - ambien psychotropic drug

    ReplyDelete
  25. buy valium online overnight delivery purchase valium mastercard - valium gateway drug

    ReplyDelete
  26. buy ambien ambien cr better - ambien pill alcohol

    ReplyDelete
  27. buy soma carisoprodol drug test - buy soma online with cod

    ReplyDelete
  28. diazepam no prescription medication prince valium 320 - valium 3926

    ReplyDelete
  29. tramadol no prescription tramadol online overnight mastercard - can you buy tramadol online

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment