Seronokkknyee...hehehehe



Salam semua...
Hari ni Lin & anak2 serta Kasawari & Family dh plan nk ke StarHill Golf Resort bermandi manda di sana, plan asalnye Kak Ct & Cm akan join skli, tp kerana ada urusan keluarga x dpt nk join, tiket mula di jual jam 12pm, harga berpatutan le, x mahal dn x murah le gitu...
Bila dh dpt je masuk, apalg anak2 dan mak bapak dh x sabo terus terjun ke kolam, fuhh panazz mmg terserlah le hrni, tp nsb jgk x seberapa le terik nye, klu x mau berbelang dn bertopeng le muka masing2...
Seronok betul weii melayan kerenah anak2, kitaorg sendri pun mcm dh x ingt donia dok gelak2 sakan naik itu gelungsur, adehhh pecah perut d btnye, itu bru tmpat yg ala2 kecik je, klu tmpat mcm Sunway Lagoon tu, ha mau tanggal pusat Lin dok gelak2 sakan...
Apa2 pun mmg havoc dn hepi semua, kan? apa yg penting? Kerjasama...hahahahaha



P/S: Ini x cukup forum, klu semua 'geng Kamie' ada..mau dh jd tempat sndri tu..hahahaha.


Seronokkknyee...hehehehe Seronokkknyee...hehehehe Reviewed by Sis Lin on Monday, June 08, 2009 Rating: 5

2 comments:

  1. Seronok dapat bersama2 kan mandi manda.. dan seronok dapat melayan anak2 kan... kelakar si naz dan yana ni.. ermmmm... paling tak lupa waktu bawak Amat naik tube tu.. adehh.. sampai terpusing2 jatuh tu.. he he... melecet sket bawah lutut ni.. he he..

    seronok sangat2...

    ReplyDelete
  2. amboiiii, suka la tus leh mandi beramai ramai. keke.
    kalau kt umah x mo plak.. mau soram2. kekee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.