Lin dan blogger Muralle(s'pore)

Salam semua....
Ha pg ni sekali 3 Lin bt en3 ye..sbb nnti dh nk kluar bz dgn xtvt..ok semalam lps aje Lin rewang dan ala2 pengsan tu,ptg nye trus masuk s'pore hntr brg,dlm perjalanan tu,Lin call la Moralle(Mar),so kebetulan dia pun nk blk dr ofis..mulanye nk ke rumah dia,tp dlm menunggu tu ank call dia demam,so Lin jumpa Mar di Garden Woodland Centre tu je...bru 1st time ni...mmg Mar orgnye very look young,tp umurnye lebih tua dr Lin...mesti ada rahsia tu..keh3..x di sangka Mar ada surprise bufday gift Lin hrtu,mmg suke sngt,dr kotak,dan 2 brg tu semuanye purple color..I like!!! Ank Mar,Akil yg sunat tu pun ada,malu nk amik gmbr dan masih berpantang lg tu...mmg x puas nk borak,tp nk bt cmne Lin pun kena blk,tp x pe lainkali kita jumpa,kita borak panjang2 k....thankx Mar..I miss U,Lov U...muah3x
:minimo_19:

P/S:MMg cantik sngt2 gift Mar tu,sayang Sis nk pakai...purple..I Like!!!
Lin dan blogger Muralle(s'pore) Lin dan blogger Muralle(s'pore) Reviewed by Sis Lin on Saturday, November 29, 2008 Rating: 5

2 comments:

  1. lawo nye gift tu..purple,favourite colour nih..

    ReplyDelete
  2. its nice meeting u sis, akhirnyer kan.......glas to u like the gifts yg tak seberapa tu, muachhhhhsssss........

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.