Thanx Eira

Salam semua...
Hari ini hari rabu..keh3,hrni lin baru nk entri kan award yg lin dpt semalam dari teman baru Eira..lin baru je kenal Eira,cute,manis,simple je orgnye...mmg syok klu dok chat dgn dia ni..tp x sangka plk boleh dpt 1 award dr dia..so happy sesangat dan terima kasih byk2 sudi bg award ni utk lin...
:snow15:
Bt Eira,sis ucapkan semoga persahabatan kita berpanjangan hingga bila2 ye,agaknye bila nk jumpa ye? dtg la mai sini,nnti sis belanja mkn KFC...keh3..
:snow07:


P/S:Bila Eira nk guna MSJbox tu?keh3..cuba la bertukar, lg cepat lg bgus,ramai yg nk kenalan tu..ThumbsUp

Thanx Eira Thanx Eira Reviewed by Sis Lin on Wednesday, November 12, 2008 Rating: 5

1 comment:

  1. ehemmm.. saye dir.. awak eira kan.. ehemm.. saye ni pemalu tapi kalau awak nak borang bole mintak kat sis saye tu.. hehehe.. diam2 sis.. faratau naye je dir petang ni

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.