Selamat bercuti buat aku.!

Salam semua...

*autoupdate*
Ye ye..mungkin waktu ni kowang baca entri ni, aku dah dalam perjalanan nak bercuti ke Trengganu bercuti 1 family, ala kebetulan mr.hubby still ada kerja di sana, sekali selam teguk le air..hehehehe
Bukan senang nak bercuti dengan hubby ni, kerja dia tak tentu masa, inipun balik sebab dia ada anual dinner kat JB ni, tapi kerja tak habis lagi kat sana, jadinya dah sekali jalan nak balik semula ke sana, dia awal-awal lagi nak booking resort 4hari 3malam di sana untuk  bawa Lin dan anak-anak sekali..mood bercuti sudah mali maaa...hehehehe
Ok la, ni dah malam ni, nak kemas-kemas dan nak tido awal, dok mikir apa lagi yang tertinggal yek, nanti kalau-kalau ada line tenet, dan ada 'beruk' band bergayut kat sana, insya'allah aku akan update selagi mampu aje ye, mana-mana yang sempat aje la nanti yek..so wa cin cau dulu la yek..jumpa nanti..:)
Selamat bercuti buat aku..hahahahaa!!!




P/S: Doa-doakan le aku selamat pergi dan selamat kembali yek..nak 0le-ole? gapo dio? kopok losong? tarakk hal...hehehehe


With Love
Selamat bercuti buat aku.! Selamat bercuti buat aku.! Reviewed by Sis Lin on Saturday, December 18, 2010 Rating: 5

2 comments:

  1. Selamat Bercuti Lin ... jangan lupa makan sotong, udang, ikan celup tepung atau bakar ... perghhh ... sedap. Saya suka Terengganu ... best!

    ReplyDelete
  2. MLMW: Tq dear..itu sudah semestinya..sotong kat sini besau2 kan..sedappp..lg2 nasi kukus tu..ermmm yummyyyyy

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.