Friday, November 20, 2009

20hb Nov-33 Tahun 1 Hari

BY Sis Lin IN , 4 comments


Salam semua...

Bangun pg celik mata, wah hrni dh 33thn 1hr, cepatnye masa berlalu kan? rasanya bru je 32thn,hahahahaha
Ngengada je kan,bwekkkk ok pg ni sarapan apa? Lin pg ni masih dlm mood besday so pg ni sarapan kek, ada kek moist choc kek, ada kek lemon prune dan juga kek sweetberry..ermmm ni semua ada owang bg dn ada yg order..rezki kan...
Ni nak cite ni, smlm mlm Lin & Family hubby bwk gi dinner, so kitaorg gi Sutera Mall, sebenarnya nak survey tmpat karaoke KBox tu, so skli la makan kt Starocks Cafe & Grill, fuyooo deco nye style VIP sehh, ada klassss..Oleh kerna hubby nak makn western kitaorg bedal je la, jnji konyang, anak2 semua mkn grill steak dn chicken chop termasuk la Lin, kira ok la rasanya, mmg marbelesss..yum3x
Thankx to my family..sangat2 hepi smlm..'Mak sayang kamu semua'..muah3x

Air tu namanya 'Purple Juice Lemon'..heheh free sbb besday smlm..i likeee!

Terima kasih anak2 Lin semua, terutama hubby, dia malu smlm nak amik gambo..heheheh

Eee rasanya si Amat ni yg makan byk tau, abs semua pggan org dia bedal sapu licin..ishhh3x



P/S: Kebahagiaan semuanya dtg dr Allah SAW..aku bersyukur ke atasNYA..Alahamdulilah..


4 comments:

  1. Sori sis.. terlambat 24 jam utk ucapkan selamat hari lahir. Semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki dan bahagia sepanjang masa.

    erk....kat fb dah wishkan :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..