Menanti Detik 12am..

Salam semua...

Selamat malam, adeii ntah kenapa rasanya ni, semacam cepat betul itu jam berputar, cepatnye masa berlalu, cepatnye umur meningkat tp aku?? aku tetap aku, bkn AKO..hahahaha
Rasanya malam ni tido awal ke tidak? ada ke surprise utk aku? ada ke yg akan mengembirakan aku? ermmm ye laperasaan je tu, dh tua weiii x kan nk surprise2 lg..hehehehe malu lor...
Yg penting malam ini sejuk, dingin, mgkin dlm kesejukan dn kedinginan mlm, aku akan dpt hadiah paling bhgia, mana tau kan?..hahahaha
Dah dah kowang ni dok fikir bende lain plk, ok le mau dok relax2 berpoya2 dgn diri sendiri yg akan berakhir dgn umur 32thn hrni..miahahahahaha


P/S: Bertambah risau dgn adanya 'kotak pepel' tuh...kena was2 dlm pembukaan tu..hehe :)


1 comment:

  1. sis, dh xde gmbr lain ke nk tempek tu..ehehe..

    kul 12am rasanya yan dh beradu..ekeke..nk wish awal2 blh tak?

    hepi besday to u..moga pnjg umur murah rezeki, dan diberikan kesihatan tubuh badan...dan dimurahkan rezeki cahaya mata..ehehe...Amin..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.